Duyuru
Sitemize Hoş Geldiniz... Değirmenayvalımız artık bir marka haline gelecek...

1 Ocak 2013 Salı

Uyanık Bakkal değirmeni simge yaptı




Beldemizin simgesi olan değirmeni dükkanına yerleştiren Göbel Market işletmecisi Mustafa Çırak, beldenin simgesinin önemli olduğunu kaydetti.
 

Elektrikli su değirmeni yaptırdıklarını ifade eden Çırak, “Kasabada bu tür bir simgeye ihtiyaç vardı. Biz de beldede bulunan en büyük işletme olarak bunun farkındaydık. Vatandaşlarımızın dikkatini çekmek için marketimize su değirmenini koyduk. Beldemizde elle yapılan su değirmenleri önemli bir üne sahipti. Bizim yaptırdığımız simge de elektrikle çalışan ve suyun değirmene aktığı bir buluş” dedi.

Hizmetler sürecek
Market sahiplerinden Ahmet Çırak da beldeye eskiden un değirmenleri için çevre köy ve nahiyelerden gelindiğini söyledi. Yine market sahiplerinden Nurullah Çırak ise beldenin en büyük marketi olarak hizmetlerin süreceğini ifade etti.


Belediyeden önce davrandılar

Belediyenin logosunda değirmen ambleminin yer almadığını dile getiren market müşterileri de “Sade bir logomuz var. Belediyenin bu alandaki çalışmaları yetersiz. Farklı bir logoya ihtiyaç var. Göbel Marketin yaptırdığı elektrik su değirmeni hatırı sayılır bir ilgi görüyor. Market sahiplerine teşekkür ederiz”

Yorum yaz..

Hakkımızda

Değirmenayvalı Bilgi-işlem ekibi sitemizin güncellenmesini üstlenmiştir..

Değirmenayvalımıza...

Kasabamıza hoş geldiniz.....