Duyuru
Sitemize Hoş Geldiniz... Değirmenayvalımız artık bir marka haline gelecek...

19 Ağustos 2013 Pazartesi

Haydar Bayram'ın aday olabileceği sinyali..


Merkez Değirmenayvalı Kasabasında bulunan gençlerin ve CHP belde yönetiminin düzenlediği istişare toplantısına CHP Merkez İlçe Başkanı Dr.Kemal Demirkırkan katıldı.


Toplantıya katılan Merkez İlçe Başkanı Demirkırkan ilçe yönetiminde bulunan parti yöneticileri ve CHP Belde Teşkilat Başkanı Veysel Barutcu ile yönetimi kasabadaki sorunları konuştular.
Şehit Jandarma Astsubay Ahmet Bayram Odası’nda bir araya gelen siyaset ve güncel konuları değerlendiren CHP yönetimi, kasabada gösterilecek aday hakkında da bilgiler verdi.
Demirkırkan vatandaşlara aktardığı bilgide, Sinanpaşa’da müdürlük görevini sürdüren ve Değirmenayvalı Kasabası doğumlu olan Haydar Bayram’ı aday olarak gösterebileceklerini ifade etti.
“ADAYIMIZI KISA SÜREDE BELİRLEYECEĞİZ”
Teşkilat Başkanı Barutcu da aday hakkında şunları ifade etti: “Merkez Cumhuriyet Lisesi’nin eski müdürü olan Haydar Bayram, geçtiğimiz yıl rotasyonla Sinanpaşa’ya tayin edilmişti. Bu yıl da emekliliğine bir ay kaldı hocamızın. Haydar hocamızın yaptığı çalışmaları ve kişiliğini biliyoruz. Ancak adaylık yarışında akrabası olan Hüseyin Bayram da var. Aynı aileden iki adayın çıkması mümkün olmayacağı için biz de adayımızı ona göre belirleyeceğiz. Yerel seçimler şimdiden halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Çay ve çerez ikramının yapıldığı toplantıya SP Belde Teşkilat Başkanı Hulusi Çırak da hazır bulundu.

Haydar Bayram Kimdir?
1957 Afyon doğumlu ve evli bir çocuk babasıdır.
           1976´da Afyon öğretmen okulunun bitirerek ilk okula öğretmen olarak başladı. 1979 yılında Balıkesir Necatibey Eğitim Enstitüsünü bitirerek, sosyal bilimler branşına geçiş yaptı daha sonra Anadolu Üniversitesi lisans tamamlamayı bitirerek tarih branşına geçiş yaptı.
           1999 yılında Cumhuriyet Anadolu Lisesinde idarecilik görevine başladı. Bugüne kadar öğretmenliğe devam etti. 2011 yılında Sinanpaşa Çiğiltepe Çok Programlı Lisesi'nde müdürler rotasyonu ile atandı.

Yorum yaz..

Hakkımızda

Değirmenayvalı Bilgi-işlem ekibi sitemizin güncellenmesini üstlenmiştir..

Değirmenayvalımıza...

Kasabamıza hoş geldiniz.....