Duyuru
Sitemize Hoş Geldiniz... Değirmenayvalımız artık bir marka haline gelecek...

30 Eylül 2013 Pazartesi

İlk maç Çay'da..

Çay ÇAğlayan Belediyespor ile Pazar günü Çay sahasında karşılaşacağız.. Maç saati saat 14.00..

Son hazırlık maçını Taşoluk Belediyespor ile yapan takımımız, lige bu hafta başlıyor. Pazar günü saat 14.00'te çay Çağlayan Belediyespor ile karşılaşacak olan takımımız, ilk maçta galibiyet almak için yüklenecek.


Göbel Ticaret, sebze-meyvede rekor kırıyor..


Afyonkarahisar'ın sebze-meyve ihtiyacını karşılayan kasabamız, yeri geldiği zaman bakkaldan da ihtiyacını tedarik ediyor.

Bu kapsamda Göbel Ticaret'te bulunan meyve ve sebzeler tercih ediliyor. Özellikle kış mevsiminde sebze-meyve ticaretini yoğunlaştıran Göbel Ticaret, kasabamızın en büyük marketi olması dolayısıyla da vatandaştan takdir topluyor.


CHP kimi aday gösterecek?


CHP'nin muhtemel adayı kim olacak sorularına cevap teşkilattan geldi.

CHP'de aday çalışmalarının hızlandığı şu günlerde Haydar Bayram saf dışı kaldı. Hüseyin Bayram'ın yüksek ihtimal MHP'yi almasıyla birlikte adaylığa hiç başvurmayan Bayram, CHP'nin adayları arasına hiç girmeden veto oldu.
O zaman CHP'de kim aday olacak? şeklindeki sorulara yanıt aramamıza rağmen istenilen cevabın bu hafta netlik kazanacağı dile getiriliyor. CHP Merkez İlçe teşkilatının bu konuda önemli bir çalışma yaptığını aktaran  belde teşkilatı, çalışmaların komisyon eliyle yapıldığını ifade ediyor. Öte yandan CHP'nin sürpriz bir aday çıkartabileceği de kulislerde konuşuluyor..


MHP'nin adayları belirleniyor..


MHP'nin Afyonkarahisar'daki adayları belirleniyor..

Dün Devlet Bahçeli'nin Ankara'da 9 merkezin adayını açıklamasının ardından bugünden itibaren de adaylar açıklanmaya devam edecek.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin açıkladığı Afyonkarahisar'da kesinleşen Belediye Başkan adayları:
Dinar Saffet Acar
Evciler Hurşit Çetin
Sinanpaşa Abdullah Türkyılmaz
Kızılören Ali Erol
Dereçine Aykut Okumuş
Düzağaç Osman Kavas
Fethibey Mustafa Özdemir
Susuz İbrahim Işılak
Işıklar Erol Özağıl.


29 Eylül 2013 Pazar

Takımımız gol oldu yağdı...

Takımımız Sinanpaşa stadında oynadığı Taşoluk Belediyespor maçından 5-3'lük galibiyetle ayrıldı.

Maçta gollerimizi
Ali
Ahmet
Kaptan Halil
Ozan ve 
Ertuğrul kaydetti.

İkinci hazırlık karşılaşmasından galibiyetle dönen takımımız, lig öncesi umut verdi..





Takımımız Taşoluk karşısında 3-0 galip..

Takımımız Sinanpaşa ilçesinde oynadığı hazırlık maçında Taşoluk Belediyespor karşısında 3-0 galip. İlk yarı sona erdi..

İkinci yarıda da iyi bir performans beklediğimiz takımımızdan bu yıl şampiyonluk bekliyoruz...


Sav aday olmayacağını açıklamıştı..


MHP'nin aday adayı olan eski ANAP'lı Uğur Sav, büyük ihtimalle Hüseyin Bayram'ın aday olacağı seçim yarışında aday olmayacağını bildirmişti.

Sav'ın adayın kesinleşmesinden sonra adalık serüvenine son vereceği bekleniyor. Toplam 5 adayın yarışması beklenen önümüzdeki yerel seçimlerde, tüm adaylara başarılar dileriz..


Barutcu, kendisine yapılan yorumlara karşı verdi veriştirdi..

CHP Teşkilatı yorumlara karşı suskunluğunu bozdu... Teşkilat şunları kaydetti:

Bir insan bu kadar mı makam mevkii sahibi olmak için bütün dostlarını kırıp döker halbuki Mevlana ne güzel söylemiş malda yalan mülk de yalan var birazdan sen oyalan hayatta en kötü ve acı olan bir şey vardır oda bir insanın ümidi ve umudu ile oynamak kadar kötü bir durum yoktur çavdarın dürüstlüğüne ve samimiyetine güveni kalmamış bir kasaba görüyoruz 
Buna sebep olan ise çavdarın kendisidir kendi vatandaşlarına yalan söyleyerek tutamayacağı sözler vererek kendi güvenini sarsmış bulunmaktadır dürüst siyasetten bahsederler dürüstlük sadece medya önünde kalıyor maalesef 
Bana gelince evet bir yerde doğru söylemiş yorumun sahibi beni işe almama konusunda haklıda kendileri ama orada haklı olan o döneme ait sadece bir insan var oda benim çavdarın dürüstlüğüne insanlığına inanmış gece gündüz onun yanında yer almış biriyim 
Yorumun sahibine soruyorum aynı durumda sen olsan ne yapardın sosyal demokratları kötü bilirler kendileri.
En azından sosyal demokratlar kendine hizmet eden hiçbir kimseye sırt dönmemiş ve her zaman yanında yer almış sahiplenmiştir.
Akp zihniyeti gibi işi bitince kenara atmamıştır birde durmuşsunuz çavdarı yeniden seçelim diyorsunuz dürüstlük o kadar pahalıdır ki adem çavdarın satın almaya gücü yetmez hoş oda almaz zaten ne gerek var böyle işler daha yolunda gidiyor
CHP TEŞ.BŞK.VEYSEL BARUTCU.. 

27 Eylül 2013 Cuma

SP de adayını belirleyecek...

Saadet Partisinin de aday belirleme çalışmaları kapsamında kasabamızda adayını belirleyeceğini söylemiştik..

SP'de yapılan çalışmalarda beldemizdeki aday önümüzdeki günlerde belirlenecek. Bu kapsamda adayını bir komisyon eliyle belirleyecek olan SP, en kısa sürede aday açıklayacak. Daha önce kasabamıza bir ziyaret gerçekleştiren SP üyeleri kamuoyu yoklaması yapmışlardı.

Demokrat partinin de aday çıkarması bekleniyor...


Kasabamızda daha önce Demokrat Partili olan Ahmet Şahin'in bir dönem temsilciliğini yaptığı DP'de yeni bir dönem başladı.

Bu yeni dönem dahilinde DP'nin de beldelerde aday çıkarması bekleniyor. Bu kapsamda Demokrat PArti'nin Genel başkanının İscehisarlı olmasının da etkisinin olacağı bildiriliyor. Kasabamızda da bir çalışma yapacak olan DP'nin adayının da önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor..

Gözler CHP'de...

MHP'nin adayının yüksek ihtimal belli olmasından sonra şimdi gözler CHP'ye çevrildi.

CHP'nin de önümüzdeki günlerde adayını belirlemesi bekleniyor... CHP'den yapılan yazılı açıklamada," Cumhuriyet halk partisi teşkilatının belediye başkan adayımızı önümüzdeki hafta içerisinde açıklayacağız ben çiçeği burnunda yeni bir teşkilat başkanı olarak ilk defa bir yerel seçimlere katılacak olmanın heyecanı ve gururu içerisindeyim ne mutlu bizlere ki halkımıza yönelik hizmet etme fırsatı bulduk tabi bunu partimize borçlu olduğumuzu çok iyi biliyorum" denildi...

 

26 Eylül 2013 Perşembe

MHP'nin adayı yüksek ihtimal Hüseyin Bayram..


Günlerdir beklenen MHP'nin aday belirleme çalışmasında sona gelindi..

MHP Merkez İlçe adayını Hüseyin Bayram olarak belirledi. Genel Merkezden de onay geldiği taktirde aday resmen Hüseyin Bayram olacak. MHP'den alınan bilgilere göre, Pazartesi günü kesinleşen adaylar kamuoyuna duyurulmaya başlanacak.


Kasabamız çilekle dünya pazarına açılacak....

 Kasabamızda Malçlı Çilek Yetiştiriciliğine Başlandı.


Gıda tarım İl Müdürlüğü Bitkisel Üretim Faaliyetleri kapsamında Merkeze bağlı Kasabamızda alternatif ürün olarak çiftçilerimiz Çilek Yetiştiriciliğine başlatıldı. İl Müdürü Hüseyin ARAP yaptığı açıklamada;


            "Değirmenayvalı  Kasabasında bulunan tarım arazilerinin parçalı ve eğimli olması nedeniyle, salma sulama ve karık sulama yöntemleri kullanılarak ağırlıklı tere, roka, maydanoz, marul gibi yeşillik ürünlerin üretimleri yaygın olarak yapılmaktadır. İnşaat aşamasında olan Değirmenayvalı sulama göletine ait sulama siteminin devreye girmesiyle basınçlı sulama sistemleri konusunda bilgili ve deneyimli çiftçiler yetiştirilmiş olacaktır." dedi.





Yorumlar üzerinden anlaşma sağlanıyor mu?

Yorum yazan kardeşlerimize teşekkür ediyoruz.. Yazarımız, Zafer Öztürk'ün yazısına gelen yorumlar aslında gerçeği yansıtıyor.. Herkes mevcut belediye başkanı üzerinde birtakım yorumlar yapıyor.. Yükleniyorlar veya lehte bir şeyler yazılıyor..

Kim ne derse desin iyi muhalefetlik yapıyor.. CHP teşkilatı.. Biz CHP teşkilatını mı kaştarıyoruz hayır, bütün partilere eşitiz. Gel kardeşim bizim şu işimiz var diyene koşarız.. Bizi tanıyanlar bilir...

Başkana gelince herkes ona yükleniyor, bazılar arkasında görünüyor. Herkesin ona yüklenmesi normal, iktidar partisinin yükünü taşıyor. Ancak bugün bir Sandıklı'da diğer ilçelerde de aynı durum söz konusu. MHP'li bir başkan var ve diğer partilerle iyi geçinmek istiyor. Bizim durumumuza bakarsak tam tersi. ben efeyim ben ağayım bir adam.. Yanında yalakaları ve belediye meclisi.. bunları yazdığımız için suçlanacağız ama, doğruları yazmaktan kaçarsak asıl o zaman yanlış yaparız.
Yanlış giden bir iş varsa, biz onu söylemekle mükellefiz. Sayın Başkana da olmadık yorumlar geliyor, ona kızıyorlar.. Ama burada aklı selim olarak iletişim yolu kullanılmalıdır. Kimseyi aşağılayıcı ifadeler söylemek yanlıştır.

Örneğin, aşağıda atışmalar yer alıyor..

"aynen katılıyorum bu sefer kazanamayacak.... o cöpcu baskan kendı meslegıne donecek gıneee "

"çöpçülükte güzel bir iş önemli olan helal olması bence adem başkan çıkaçak adayların içersinde iyisi ( en iyisi demiyorum) tamam belki 4 4 lük değil ama ben inanıyorum ki gelecek adayların içersinde bu beldeyi hak ettiği yere getirecek tek başkan... "

CEVAP...
bence yanılıyorsun.... bır ınsan o kadarmı cok degısırrr kasabamızda o kadar ısler ver hepsı yarım kalıyorrr...bence bu sene bu kişiyi yıkacaklar.... burayada yazıyorum ben kımseyı desteklemıyorummm ama durum onu gosterıyorrr. 

Bunların ötesinde artık uzlaşmayı denemek gerekiyor.. bu da partilerin bir araya gelmesiyle olur... Burada mevcut başkanın da rolü büyük olacak... şimdiye kadar yapmadığı bir iş istiyoruz kendisinden düzgün bir iletişim... Biz CHP'nin bu konuda ön ayak olduğunu biliyoruz. MHP'nin de hasbel kader iyi bir iletişimle karşımıza geleceğini düşünüyoruz. SP de aynı şekilde zaten herkese uyum sağlıyor.. Önümüzdeki günlerde yaşanacak gelişmeleri bekliyoruz...

Saygılarımızla...

DEĞİRMENAYVALI BİLGİ-iŞLEM

Kurbanlıklar alıcı peşinde..


Kurban Bayramı'na sayılı günler kala ibadetlerini yerine getirmek isteyen vatandaşlar için kurbanlıklar görücüye çıktı. Afyonkarahisar'daki ve kasabamızdaki kurbanlıklar satılmak için sıra bekliyor. Ayrıca bu yıl kurbanlıkların iyi satıldığı ifade ediliyor..



Sulama Kooperatifinden gölet atağı...

Sulama kooperatifimiz yeni göletin işletmesinin alınması konusunda atakta bulunacak.

Bir dilekçe ile DSİ 18. Bölge Müdürlüğüne başvuran Sulama Kooperatifimiz, göletin işletmesinin kooperatife verilmesini isteyecek...

İŞTE O DİLEKÇE:..

Afyonkarahisar ili merkeze bağlı değirmen ayvalı kasabamızda yapımı devam etmekte olan tarım sulama göletinin yapımı tamamlandıktan sonra  işletmesini değirmen ayvalı kasabası tarım sulama kooperatifimize devredilmesini arz eder bilgilerinize sunarım..





D.Ayvalı.K.T.S.Koop.Bşk

                                                                                                         Mustafa ALTIN

25 Eylül 2013 Çarşamba

Barutçu anında yorum yaptı...


CHP belde teşkilatı Yazarımız Zafer Öztürk'ün yazısına anında yorum yaptı. Teşkilat Başkanlığı Ak Partinin şansının olmadığına vurgu yaparak, Ak Parti haricindeki bütün partilere başarılar diledi...

Yazarımız zafer beyi yazılarından dolayı tebrik ediyorum çok güzel olmuş düşüncelerine saygı duyuyorum ben şu konuda zafer beye katılmıyorum adem çavdarın güçlü rakip olarak görünmesi noktasında çavdarın o makama nasıl çıktığını hepimiz biliyoruz şuan bu seçimlerde adem çavdarın gücünün olmadığını hep birlikte göreceğiz bu seçimde geçmiş dönem üzerine basıp da çıktığı insanlarda yanında olmayacak bu sefer kimin üstüne basacak merak ediyorum bu zihniyet böyle tavsiye etmediğim bir durum ama maalesef böyle

2014 yerel seçimlerinde akp adayı hariç tüm adaylara başarılar dilerim chp belde teşkilat başkanı VEYSEL BARUTCU 

Zafer Öztürk projelere dikkat çekti..

Yazarımız Zafer Öztürk uzun bir aranın ardından yeni yazısını yazdı...
Yazısında projelerden bahseden Öztürk, adayların projelerle yarışacağını kaydetti.

İŞTE ZAFER ÖZTÜRK'ÜN YENİ YAZISI..

Adaylar arasında daha önce de bahsettiğimiz gibi alışık olmadığımız genç adaylar da yer alıyor.
Genç adaylara destek vermemiz gerekir, tabii başkanlığı hak edecek kimse o adayın başkan olmasını arzuluyoruz.
Projeler meselesine gelirsek, adaylarımız belirlendikten sonra projeleriyle meydana çıkacaklar.
Projelerin önemi ortada, aslında adaylar değil projeler yarışacak. Başkan adayları kesinleştikten sonra projeleri de sitemizden duyuracağız.
Başkan adaylarının önemli projelerinin olduğunu biliyoruz, bu projelerin gün yüzüne çıkması için de adaylıkların kesinleşmesi gerekiyor.
Zannediyorum, Kurban Bayramı sonrasında bütün adaylar projelerini ortaya koyacak.

Sürpriz adayların da yüzünü gösterebileceği bu ortamda, şu anda 3 partinin aday göstereceği konuşuluyor.
İlerleyen günlerde diğer partilerin adayları da belirlenir. Tabii şimdi bir seçim havasına girildi, inşallah kasabamız için hayırlı olur.
Ben şahsım olarak en fazla hizmet edebilecek adayın başkan olmasını canı gönülden istiyorum. Bu mülahazalara sahip başkan adayı da kendisini gösterecektir. Seçim sürecinde de başkanlık yarışının iki aday arasında geçeceği kanaatindeyim.
Önümüzdeki günlerde partilerin aday belirleme çalışmaları tamamlandıktan sonra her şey netliğe kavuşacak. Ancak en önemli rakip mevcut Belediye Başkanı Çavdar olarak görünüyor.
Bu rakibin karşısına çıkacak aday da belli olacaktır.

Seçim sürecinde dediğimiz gibi en önemli unsur proje unsuru. Biz de sitemizde projeleri paylaşacağız. Siz okuyucularımız da projelere göre bir değerlendirme yaparsınız. Ancak en iyi projeyi de biz yine sitemizde duyuracağız. En baştan söylediğimiz gibi bu seçimde adaylar değil projeler yarışacak. Bu anlamda projelere sarılan adaylara başarı dileklerimizi sunuyoruz.

Biz adaylara başarı dileklerimizin yanında, adayların projelerinde de üstün başarı dileklerimizi tekrarlıyoruz..
Seçilecek başkanımız ve projeleri şimdiden kasabamıza hayırlı uğurlu olsun...

Zafer Öztürk

Belediyeden kanalizasyon atağı....

Belediyemiz altyapı faaliyetleri kapsamında Şehit Ahmet Mahallesine kanalizasyon döşeniyor..

Döşeme faaliyetlerinin ilk başkan Hasan Hüseyin Altın, zamanında başladığını aktaran vatandaşlar, yarım kalan işlerin yapıldığını ifade ettiler. Çalışmalar kapsamında kanalizasyonun bitirilmesi bekleyen vatandaşlar, altyapıdan sonra üst yapının da mahallelerine gelmesini bekliyor..



Ankette son gün..

Sitemiz üzerinden yaptığımız ankette artık son güne gelindi..

109 oyun verildiği anketimizde sona gelindi. En fazla oyu Hüseyin Bayram'ın aldığı ankette ikinci sırada İsmail Özkaynak yer aldı. Aday adayları döneminin ardından aday belirlemenin sonlanmasıyla birlikte adaylar dönemine girdiğimiz için anketimiz yenilenecektir.
Yeni anketimizde de oy verme işlemi sürecektir. Ancak tabii anketler halkımızı yanıltmasın. Kamuoyunu bilgilendirme amaçlı olarak yaptığımız ankette verilen oyların kesinlik taşımadığını belirtmek istiyoruz..

Değirmenayvalı Bilgi-işlem..

Başkanlığı kim kazanır?

Adem Çavdar
  18 (16%)
Hüseyin Bayram
  53 (48%)
İsmail Özkaynak
  39 (35%)

Oyunuzu değiştirin
Şu ana kadar kullanılan oy sayısı: 110
Oy kullanmak için kalan gün: 1 

24 Eylül 2013 Salı

Beldemizde MHP adayı belirleniyor..

MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, beldelerde adayların birkaç gün içinde belli olacağını söyledi.

Beldemizde de adayların kısa sürede belirleneceğini kaydeden Yağcı, aday belirleme çalışmasının sonuna geldiklerini ifade etti.


Göletimizin videoları..


Bilgi-işlem sorumlumuzun kaydettiği Videolarımız yayınlandı.....




23 Eylül 2013 Pazartesi

Takımımızın lig fikstürü...

1. AMATÖR LİG (B) GRUBU
Takvim  Sonuçlar/Puan Durumu  Çapraz Tablo  Fikstür  Takım Grafiği  İstatistikler Bilgi
T1
T2
T3
T4
T5
T6
T7
T8
 1   ÇAY ÇAĞLAYAN BELEDİYE SPOR-DEĞİRMEN AYVALI SPOR _:_   
 2   DEĞİRMEN AYVALI SPOR-MAHMUT KÖYÜ SPOR _:_   
 3   KAYIHAN BELEDİYE SPOR-DEĞİRMEN AYVALI SPOR _:_   
 4   DEĞİRMEN AYVALI SPOR-BAYAT SPOR _:_   
 5   AKCİN SPOR-DEĞİRMEN AYVALI SPOR _:_   
 6   DEĞİRMEN AYVALI SPOR-AHMETPAŞA SPOR _:_   
 7   SADIKBEY SPOR-DEĞİRMEN AYVALI SPOR _:_   
 8   DEĞİRMEN AYVALI SPOR-ÇAY ÇAĞLAYAN BELEDİYE SPOR _:_   
 9   MAHMUT KÖYÜ SPOR-DEĞİRMEN AYVALI SPOR _:_   
 10   DEĞİRMEN AYVALI SPOR-KAYIHAN BELEDİYE SPOR _:_   
 11   BAYAT SPOR-DEĞİRMEN AYVALI SPOR _:_   
 12   DEĞİRMEN AYVALI SPOR-AKCİN SPOR _:_   
 13   AHMETPAŞA SPOR-DEĞİRMEN AYVALI SPOR _:_   
 14   DEĞİRMEN AYVALI SPOR-SADIKBEY SPOR _:_ 


Takımımızın ilk rakibi Çay oldu...

Rakibimiz olan Akçinspor ile fikstür gereği ilk maçımızı oynayacaktık.

Ancak TFF'den onaylanan fikkstürde Çay Çağlayan Belediyespor ile oynamamız kararlaştırıldı. Çay Çağlayan Belediye maçı öncesinde takımımızın Taşoluk Belediyespor ile bir hazırlık karşılaşması yapması bekleniyor..



MHP'nin adayını açıklaması bekleniyor..

MHP'nin kasabamızda adayını yarın açıklaması bekleniyor.

Uzun süredir bir sessizlik içinde olan MHP'nin adayını bütün beldelerde artık açıklaması bekleniyor. Kasabamızda da etkili bir isimle seçime girecek olan MHP'de siyaset kazanı artık kaynamaya başladı. Bugün bir toplantı gerçekleştirecek olan Merkez ilçe yönetimi adayları belirleme çalışmasının sonuna geldi. Kasabamızdaki aday adaylarını da birlikte çağırdığı öğrenilen Merkez ilçenin aday adaylarının görüşlerine önem verdiği biliniyor.
Aday adaylarına çeşitli sorular yönelten Merkez ilçe yönetimi, aday adaylarından "nasipse olsun" cevabını aldı. Gözler MHP'nni yarınki açıklamasını bekliyor.




Büyükkalecik'te yangın çıktı..


Büyükkalecik Bağlar mevkisindeki üzüm bağlarınında bulunduğu alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.
Yangına, Afyonkarahisar itfaiye ekiplerinin yanı sıra Orman İşletme Müdürlüğüne ait itfaiye ekipler, Erkmen Beldesinin itfaiye ekipleri ve Büyükkalecik Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale etti.

Kontrol altına alınarak söndürülen yangında, 60 dekar arazi zarar gördü.




57800 paket kaçak sigara yakaladılar...

Sivasta emniyet amirliği görevinde bulunan Ahmet Başer, kaçak sigara yakaladıklarını açıkladı..

Uzun gecenin sonunda 57800 paket şeklinde sosyal medyaya not düşen Başer, görevi ekibiyle birlikte ifa ettiğini kaydetti.



22 Eylül 2013 Pazar

Şehitler Camii'ne Kur'an kursu yapılacak..

Şehitler Camii'ne kuran kursu yapılacağı bildirildi..

Kur'an kursunun proje aşamasında olduğunu bildiren camii yetkilileri, önümüzdeki günlerde temel atma çalışmalarının başlayacağını ifade ettiler.
Hocaevinin de yapılacağını kaydeden yetkililer, Müftü Yardımcısı galip Kolcu'nun kendilerini ziyaret ederek bilgi aldığını ve en kısa zamanda bir Kur'an kursunun yapılması gerektiğini söylediği bildirildi.



Gölet çalışmaları son sürat devam ediyor..

Kasabamızdaki yeni gölet çalışmaları son sürat devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında işçiler boruları birleştiriyor ve beton döküyor. 3 adet sondaj makinesini olduğu gölet alanında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

FOTO....




20 Eylül 2013 Cuma

Takımımızın Sinanpaşa maçındaki görüntüleri....



Gaziler günü kutlandı...



19 Eylül Gaziler Günü tüm yurtta olduğu gibi Afyonkarahisar'da düzenlenen programla kutlandı.
Mücahit abi de törenlerde hazır bulundu.


D.Ayvalısporumuz umut verdi....


Takımımız dün Sinanpaşa Belediyespor ile Sinanpaşa ilçe stadında karşı karşıya geldi..
Karşılaşmaya iyi başlayan taraf Sinanpaşa ekibi oldu. İlk dakikada gol bulan ev sahibi ekip, ilerleyen dakikalarda da etkili oldu. Beraberlik golünü bulmak isteyen takımımız maçın 15. dakikasında aradığı golü Ali ile buldu. Bu dakikadan sonra kalemizde tehlikeli ataklar yapan Sinanpaşa 2. ve 3. golü buldu. 


İlk yarı bu skorla tamamlanırken, ikinci yarıda Sinanpaşa'yı yarı sahamızda kabul ettik. Kontra ataklarla gol yollarında etkili olmaya çalışan takımımız aradığı golleri bulamayınca sahadan 3-1 yenik ayrıldı. Hazırlık karşılaşmasında umut veren takımımızın gelecek hafta bir hazırlık karşılaşması daha yapması bekleniyor..

Yorum yaz..

Hakkımızda

Değirmenayvalı Bilgi-işlem ekibi sitemizin güncellenmesini üstlenmiştir..

Değirmenayvalımıza...

Kasabamıza hoş geldiniz.....