Duyuru
Sitemize Hoş Geldiniz... Değirmenayvalımız artık bir marka haline gelecek...

31 Ekim 2013 Perşembe

Keresteciye hizmet alımı..


Büyük Sanayide bulunan Tekik keresteye hizmet alımı yapılacaktır..

1 kişinin alınacağı işe 12-14 yaş arası eleman aranmaktadır. bu işte çalışmak isteyen kardeşlerimiz Bilgi-işlem sorumlumuza başvurabilir...

İrtibat: 543 339 4893
İlgil: Mehmet Başeğmez

Çoban ve Çavdar resmi başvurusunu yaptı..


Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı için AK Parti'den yeniden aday adaylığını açıklayan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı'na resmi müracaatını yaptı.

Belediye Başkanı Çavdar'ın da geçtiğimiz günlerde başvurusunu yaptığı bildirildi.

Başkan konuşmuyor, yerine Ak Parti merkez İlçe Başkanı icraatları anlatıyor...


 AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, halkın duyduğu geçici rahatsızlığı muhalefet partilerinin muhalefet yapmak için kullandıklarını iddia etti. 

Eser, Değirmenayvalı Belediye Başkanı Adem Çavdar’ın 2009 yılından beri beldeye hizmet ettiğini de ifade ederek, “Başkanımız göreve geldiğinden bu yana 28 kilometre kanalizasyon, 10 kilometre su isale hattı, 40 bin metrekare kilitli parke, taşkın koruma, gölet ve yol genişletme çalışmaları gibi pek çok hizmeti gerçekleştirmiş. İnşallah AK Parti belediyecilik anlayışı ile beldemiz hizmet almaya da devam edecektir” şeklinde konuştu.

Değirmenayvalı düğün salonunda yaklaşık 3 saat süren toplantıya Eser’in yanı sıra AK Parti Değirmenayvalı Belde Başkanı Halil Çelik, Gençlik Kolları Başkanı Zeki Şenol ile merkez ilçe ve belde yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantı toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi..

Büyükkalecik'in suyu arsenikliymiş..


Büyükkalecikliler kendi sularının arsenikli olduğunu söylüyorlar..

Bizim kasabaya gelen suya sahip çıkmak isteyen Kalecikliler, mahkeme yoluyla bir hak arayışı içindeler.. Yıllardan beri devam eden su sorunu beldeler, köyler arasında hep sorun olmuştur. Bu sorunun üstesinde gelmek için her türlü yola başvurulmuş. Bunlardan bir tanesi de Başkanın açıklayacağı mahkeme kararı. Herkes bu kararı bekliyor.

Atalarımızın yayla aşkıyla niye bu dereye köy kurduğunu şimdi anladınız mı arkadaşlar, suyunuz da var selinizde... İyi iyi yaşasınlar, sulak bir memlekette büyüsünler istemiş atalarımız.. Yaylada olursan, suyun da akar derinden derinden. Arada sel de vurur, ona da katlanacaksın artık...Selametle...

Değirmenayvalı Bilgi-işlem...

30 Ekim 2013 Çarşamba

Cumhuriyet evlatları sahnede..


Cumhuriyet Halk Partisi mensupları Cumhuriyet Bayramında sokakları doldurdu. Partililer arasında Belde teşekilatımız da yer aldı.




  • Ayrıca edindiğimiz bilgilere göre, Önümüzdeki günlerde afyon merkez belediye başkan adayı Dr.Mehmet Ecer'in kasabamızdaki odaları ve muhtarları ziyaret edeceği bildirildi.

Son dakika..


Büyükkalecik ile yaşanan su problemi hakkında Başkanın açıklama yapacağı öğrenildi. Halka yapılacak açıklama ile sorunun netliğe kavuşacağı bekleniyor..

29 Ekim 2013 Salı

Cumhuriyet bayramını öğrenciler de kutladı..


Cumhuriyet bayramı Değirmenayvalı İlkokulumuzda kutlandı.

Ahmet Bayram Ortaokulu Müdürü, Değirmenayvalı İlkokulu Müdürü ve Müdür yardımcılarının katıldığı törende saygı duruşu ve istiklal marşının söylenmesinden sonra günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı.
Müdür Nazmi Yıldırım'ın yaptığı konuşmanın ardından Belediye Başkanı da bir konuşma yaptı. Daha sonra öğrenciler şiirler okudu. Törene öğrenciler ve aileleri ile öğretmenler katıldı.

Bu hafta rakip Bayatspor ve AFJET...



1. AMATÖR  LİG
02.11.2013CUMARTESİ14:00DEĞİRMEN AYVALI SPOR-BAYAT  SPOR2 NOLU
03.11.2013PAZAR13:00ŞUHUT HİSAR BELD. SPOR-TAŞOLUK BELD .SPORŞUHUT
03.11.2013PAZAR13.00DAZKIRI BELD. SPOR-ANITKAYA BELD. SPORDAZKIRI
03.11.2013PAZAR12:00GEZLER SPOR-TATARLI SPOR2.NOLU
03.11.2013PAZAR11.00AHMETPAŞA SPOR-AKÇİN SPORSİNANPAŞA
03.11.2013PAZAR13:00ÇAĞ ÇAĞLAYAN BELD. SPOR-KAYIHAN BELD. SPORÇAY
03.11.2013PAZAR14:00SADIKBEY SPOR-MAHMUTKÖYÜ SPOR1.NOLU

U - 17 LİGİ
03.11.2013PAZAR13:00SANDIKLI SPORSİNANPAŞA BELD. SPORSANDIKLI
03.11.2013PAZAR14:00AFJET AFYONSPORDEĞİRMEN AYVALI SPOR3 NOLU

Oluşan puan durumu şöyle...

Takımımız 5. sıraya geriledi..

TakımlarO   G   B   M AG : YG   Av    Pu
1AHMETPAŞA SPOR   3210 7:34 7
2KAYIHAN BELEDİYE SPOR   3201 9:54 6
3AKCİN SPOR   3201 9:81 6
4MAHMUT KÖYÜ SPOR   3111 9:81 4
5DEĞİRMEN AYVALI SPOR   3111 5:9-4 4
6BAYAT SPOR   3102 7:52 3
7ÇAY ÇAĞLAYAN BELEDİYE SPOR   3021 4:6-2 2
8SADIKBEY SPOR   3012 5:11-6 1

28 Ekim 2013 Pazartesi

Yense de yenilse de şampiyon...

Değirmenayvalıspor gençlerinin maç görüntüleri bu linklerde...


FOTOLAR...
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.229851297189891.1073741831.170155269826161&type=3&uploaded=34

VİDEOLAR İÇİN..

https://www.facebook.com/DegirmenayvaliSporKulubu


Yarın 29 Ekim..




Cumhuriyetimizin kurulduğu bu anlamlı günün yıl dönümünde, Cumhuriyetimizi bize armağan eden başta büyük devlet adamı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, dökülen kanlarıyla bu toprakları bizlere vatan yapan, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için can veren tüm aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor Cumhuriyetimizin 90. yılını en içten dileklerimle kutluyor, saygılarımızı sunuyoruz.
DEĞİRMENAYVALI BİLGİ-iŞLEM

Teşkilat Cumhuriyeti kutladı..


BÜYÜK MİLLETİMİZİN CUMHURİYET BAYRAMINI KUTLAR ,BAŞTA CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSU GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK OLMAK ÜZERE ONUN KAHRAMAN SİLAH ARKADAŞLARINI AZİZ ŞEHİTLERİMİZİ VE GAZİLERİMİZİ MİNNET VE RAHMET DUYGULARIMLA ANAR SAYGILARIMI SUNARIM. D.AYVALI CHP TEŞKİLAT BAŞKANI VEYSEL BARUTCU

CHP kutlamaya hazırlanıyor..


CUMHURİYETİMİZ 90.KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ NÜ KUTLAMAK ÜZERE 29.EKİM.2013 SALI GÜNÜ SAAT 14:00 DE ANIT PARK ÖNÜNE DEĞİRMEN AYVALI KASABASI BELDE TEŞKİLATI OLARAK BELEDİYEMİZ ÖNÜNDEN SAAT 13:00 DE ARAÇLAR KALDIRILACAKTIR. TÜM DEĞİRMEN AYVALI HALKINI VE CUMHURİYET SEVDALILARINI BEKLİYORUM. 
CHP BELDE TEŞKİLAT BAŞKANI VEYSEL BARUTCU

27 Ekim 2013 Pazar

Genç ve A takım yenildi...


Bu hafta takımımız için kötü geçti. Gençlerimiz 9-2 yenildi. A takım da 6-1 yenildi..

Gençlerin maçında son dakikalarda kaleci Nurettin'in kaleden çıkarak oyuna dahil olması kalede boşluğa neden oldu..


Maç fotoları ve videoları yarın eklenecek...

SP Belediye başkanlarını tanıtacak

Saadet Partisi Genişletilmiş İl divan Toplantısı İl Başkanı Adnan Şenel Başkanlığında parti il binasında İl başkan yardımcıları ve 18 İlçe başkanı ile birlikte yaklaşan yerel seçim çalışmaları ve gündemdeki olayları değerlendirme toplantısı yapıldı.



İl Başkanı Şenel;18 ilçe 42 Belde belediye başkan adayları ile yerel seçimlere gireceğiz en favori parti saadet partisi olacaktır. 2 Kasım 2013 Cumartesi günü tüm ilçe başkanlarımızla birlikte Genel merkezde istişare toplantısına katılacağız, önümüzdeki günlerde belediye başkanlarını tanıtma toplantısı yapacağız.

25 Ekim 2013 Cuma

İhsaniye Muratlarda köylü imeceyle cami yaptırdı...

İhsaniye İlçesi’ne bağlı Muratlar Köyü halkı imece usulü ile yapımına 3 yıl önce başladıkları ve yaklaşık 800 bin TL harcadıkları cami inşaatını tamamladı. Muratlar köyünde beldemizden bir hoca da bulunuyor..

Geçmişten günümüze kadar köylerde uygulanan ancak son yıllarda eski etkinliğinde olmayan köylüler arası ortak hizmet yöntemi olarak bilinen İmece Usulü çalışma yönteminin bir örneği ilimize bağlı İhsaniye İlçesi Muratlar Köyü’nde gerçekleştirildi.

“KÖY HALKINDAN 3 YILDA 800 BİN TL TOPLANDI”

Köy halkının ibadetlerini yapabilmeleri için bir camiye ihtiyaç duyulması üzerine imece usulü yöntemiyle 3 yıl önce yeni cami inşaatına başlandı. 3 yıl sonunda inşaatı tamamlanan Muratlar Köyü Yeni Camii’nin yapım süreci ve maliyeti konusunda bilgiler veren Muratlar Köyü Muhtarı Mustafa Yıldız, köy halkının birlik ve beraberlik içerisinde imece usulü ile başlattığı cami inşaatının tamamlanarak hizmete hazır hale geldiğini söyledi. Cami’nin yapım sürecinde işçilik, malzeme, hazır beton ve benzeri maliyetler ile iç tefrişatı için yaklaşık 800 bin TL harcama yapıldığını belirtti.

“CAMİMİZ HİZMET VERMEYE HAZIR HALE GELDİ”

İmece usulü ile 3 yıl önce yapımına başlanan cami inşaatı için köy halkının fedakarlık gösterdiğini belirten Köy Muhtarı Mustafa Yıldız; “Mevcut bir camimiz vardı ancak artan nüfus ile birlikte mevcut caminin yetersiz olduğu düşünülerek köy halkı tarafından yeni bir cami yapılması için karar alındı. Bu süreçte maddi olanakların muhtarlık bünyesinde yeterli olmayacağı için imece usulü ile yapılması kararlaştırıldı. 3 yıl önce inşaatına başlanan cami için köy halkı tarafından maddi anlamda verilen desteklerle camimizi bir hafta önce tefrişatıyla beraber tamamladık” diye konuştu.

“HURDA VE İKİNCİ EL EŞYALARDAN 15 BİN TL TOPLADIK”

Muhtar Mustafa Yıldız, köy halkının ortak hareket etme kararı almasının örnek alınacak bir durum olduğunu belirterek; “Nakit para yardımının yanı sıra eski pulluk, patoz, römork, metaller ile ikinci el buzdolabı, çamaşır makinesi gibi hurda eşyaları da bağışlayarak satışından elde edilen paranın da cami inşaatında kullanılması için fedakarlıkta bulundular. Hurda olarak verilen eşyaların satışından da 100 bin TL gelir elde edilerek inşaatın yapımında kullanıldı. Cami yapımında örnek bir çalışma yaparak fedakarca destek olan köy halkına teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

“DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI’NA DEVREDİLECEK”

Köy halkının birlik ve beraberlik örneği göstererek yapım çalışmalarına başlanan ve 3 yıl sonunda hizmete hazır hale getirilen Muratlar Köyü Yeni Camii’nin geçtiğimiz hafta içerisinde İhsaniye Kaymakamı Muhammet Kaya tarafından da bizzat incelendiği ve çok beğenildiği belirtildi. Yeni Camii’nin hizmet verebilmesi için kasım ayının ortasında Diyanet İşleri Başkanlığı’na devrinin yapılacağı ve gerekli düzenlemelerin tamamlanmasının ardından Diyanet İşleri Başkanlığı’nın talimatı ile bir imam ataması yapılarak caminin hizmete sunulacağı ifade edildi. 

Foto Mürsel 2013 fotoğraflarını yayımladı...


Kasabamızda fotoğrafçılık mesleğini sürdüren Foto Mürsel, 2013 kreasyonunu yayımladı. Kuşbakışı olarak çekilen fotoğraflarını yayımlayan Mürsel İmir, fotoğraflara imzasını da attı..

İŞTE FOTOLAR..








24 Ekim 2013 Perşembe

AFYONKARAHİSAR ASKERLİK ŞUBESİ’NDEN AÇIKLAMA


Afyonkarahisar Askerlik Şubesi’nden 1993-4 tertip olarak kasım ayında silah altına alınacak asker adayları ile ilgili açıklama yapıldı.

Yapılan yazılı açıklamada, Afyonkarahisar merkez, köy ve ilçelerine kayıtlı yükümlülerden askerliklerine 1 Ocak 2013 ve 15 ağustos 2013 tarihleri arasında karar aldıranların, 1993-4 tertip olarak kasım ayında silah altına alınacakları belirtildi. 

MHP seçim yarışına girdi..

http://www.medyaafyon.com/haber-5199-%E2%80%9Cmhp_genelde_ve_yerelde_adaylarini_en_hizli_belirleyen_bir_partidir%E2%80%9D.html

MHP İl Başkanı Aziz Aslan, 2 Kasım'da 2. etap aday açıklama işlemlerinin başlayacağını bildirdi.
Bu kapsamda Devlet Bahçeli tarafından açıklanacak adaylardan Afyonkarahisar'da 15-20 tanesi belirlenecek. Birkaç adayın ise özel durumlarından dolayı sonradan açıklanacağı duyruldu..

Değirmenayvalı Bilgi-işleme teşekkür..

Sitemize gelen teşekkür mesajını aynen yayınlıyoruz. Ve biz de teşekkür mesajının sahibine teşekkür ediyoruz.
Bu teşekkürde de belirtildiği üzere İktidarı alkışlayacağız diye bir anlayış yok...

MESAJ...
Cumhuriyet halk partisi belde teşkilat başkanı olarak sitemizin bilgiişleminden sorumlu mehmet başeğmezi yaptığı başarıları çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum gerçekten gazetecilik mesleğini de hiçbir taraf tutmadan açık yüreklilikle haberlerini yayınlaması da ayrı bir başarı örneği olarak görüyorum site içersinde gezinirken bir yazısı dikkatimi çekti belediye başkanın tehditlerine rağmen diyerek bahsediyordu helal olsun işte gerçek demokrasi budur vay iktidar partisi vay bu muhalefet partisi demeden biz siyasilere eşit mesafede davranmıştır kendisine bu anlamda teşekkürlerimi sunar başarılarının devamını dilerim
TEŞKİLAT BAŞKANI VEYSEL BARUTCU 

23 Ekim 2013 Çarşamba

Maç programı belirlendi..



1. AMATÖR  LİG MAÇLARI..
26.10.2013CUMARTESİ14:00FETHİBEY BELEDİYE SPOR-GEZLER SPOR2 NOLU
26.10.2013CUMARTESİ13:00TATARLI SPOR-DAZKIRI BELEDİYE SPORDİNAR
27.10.2013PAZAR12:00ANITKAYA BELEDİYE SPOR-ŞUHUT HİSAR BELD. SPOR2 NOLU
27.10.2013PAZAR13:00MAHMUT KÖYÜ SPOR-Ç.ÇAĞLAYAN BELD. SPORŞUHUT
27.10.2013PAZAR13:00KAYIHAN BELEDİYE SPOR-DEĞİRMEN AYVALI SPORİHSANİYE
27.10.2013PAZAR13:00BAYAT SPOR-AHMETPAŞA SPORBAYAT
27.10.2013PAZAR14:00AKCİN SPOR-SADIKBEY SPOR3 NOLU


Yorum yaz..

Hakkımızda

Değirmenayvalı Bilgi-işlem ekibi sitemizin güncellenmesini üstlenmiştir..

Değirmenayvalımıza...

Kasabamıza hoş geldiniz.....