Duyuru
Sitemize Hoş Geldiniz... Değirmenayvalımız artık bir marka haline gelecek...

31 Aralık 2013 Salı

Takımımızın maç programı ve puan durumu...


1. AMATÖR  LİG
04.01.2014CUMARTESİ13:30ANITKAYA BELD. SPOR-FETHİBEY BLD.SPOR1.NOLU
05.01.2014PAZAR13:00ŞUHUT HİSAR BELD. SPOR-DAZKIRI BLD.SPORŞUHUT
05.01.2014PAZAR11:30TAŞOLUK BLD SPOR-GEZLER SPOR1.NOLU
05.01.2014PAZAR13:00ÇAĞ ÇAĞLAYAN BELD. SPOR-BAYAT  SPORÇAY
05.01.2014PAZAR13:30DEĞİRMEN AYVALI SPOR-AKÇİN SPOR2.NOLU
05.01.2014PAZAR13:00AHMETPAŞA SPOR-SADIKBEY SPORSİNANPAŞA

U - 17 LİGİ
04.01.2014CUMARTESİ13:00DİNAR BELEDİYE SPOR AFJET AFYONSPORDİNAR
05.01.2014PAZAR11:30DEĞİRMEN AYVALI SPOR SİNANPAŞA BLD.SPOR3.NOLU

11. Hafta
 AKCİN SPOR-AHMETPAŞA SPOR 2:4   
 BAYAT SPOR-DEĞİRMEN AYVALI SPOR 3:1   
 KAYIHAN BELEDİYE SPOR-ÇAY ÇAĞLAYAN BELEDİYE SPOR 0:3  HÜKMEN
 MAHMUT KÖYÜ SPOR-SADIKBEY SPOR 4:4   
<==>
 TakımlarO   G   B   M AG : YG   Av    Pu
1AHMETPAŞA SPOR   11722 31:1516 23
2BAYAT SPOR   11713 36:1917 22
3ÇAY ÇAĞLAYAN BELEDİYE SPOR   11632 29:1316 21
4MAHMUT KÖYÜ SPOR   11443 31:283 16
5SADIKBEY SPOR   11335 34:42-8 12
6AKCİN SPOR   11308 27:44-17 9
7DEĞİRMEN AYVALI SPOR   11218 19:44-25 7
8KAYIHAN BELEDİYE SPOR  11425 24:26-2 5

Adaylar yeni yılla birlikte çalışmalara başlayacak...


Kasabamızdaki belediye başkan adayları yeni yılla birlikte çalışmalarına start verecek...

Adayların teyakkuzda olduğu şu günlerde sıkı bir çalışma kasabamızı bekliyor.. Yeni yılın ve seçim sürecinin hayırlı olmasını diliyoruz..

DEĞİRMENAYVALI BİLGİ-İŞLEM

TRT Temsilcisiyle temaslar...(2013 istatistik)


Tarih 23 Haziran 2013

TRT Temsilcisi Cem İpkıran ile Bilgiişlem sorumlumuz Mehmet Başeğmez kasabamızda temaslar gerçekleştirdi..



kadınlarımız Sarılık Pınarında kilim-halı yıkadı..


Göletimizdeki balıkları yakalayan arkadaşlarla karşılaştık..


Balıklar böyle görüntülendi..



Minik kuşlar çeşmenin kavuğunda görüntülendi...


Taşcı Ahmet Emre ve torunları ile haşhaş taşı ve çeşmeler üzerine konuştuk...


Yeni göletimizin çalışmaları da devam etti..

Özpınar projelerinin kalan kısmını açıkladı....


CHP Belediye Başkan Adayı Ummuhan Özpınar, belediye başkanı seçilirse en önemli icraatını maaşının büyük kısmını almayarak gerçekleştireceğini söyledi..

Özpınar:
-Maaşımın bin TL'sini 4 camiye eşit olarak paylaştıracağız. Ve maaşımızın bir bölümüyle de belediyede fon oluşturarak ihtiyacı olan vatandaşlarımızın ihtiyacımı gidermesi sağlanacak. Evlenen ailelere yardım, askere gideceklere yardım şeklindeki giderler fondan karşılanacak.. Diğer ihtiyacı olan vatandaşlarımız da fondan yararlanabilecek..
Ayrıca eli cebinde belediye yönetilmeyeceğinin altını çizen Özpınar, kasabanın İMC usulüyle yönetileceğini bildirdi. Özpınar, "Biz hizmete talibiz, bütün vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz. kasabada yapılmasını istediği ancak yapılmayan hizmetler için de tepki oylarınızı bekliyoruz.. Öneri ve istekleri de önemsiyoruz" dedi.

Özpınar'ın kalan projeleri: 
-Su faturaları yarıya indirilecek. Yeni evli çiftlerden 6 ay su parası alınmayacak..
-Hastaların hastaneye gitmesi için nöbetçi bir araç olacak.. ve belediye de nöbetçi bir arkadaşımız görev alacak.
-Makam aracı saat 17.00'den sonra belediyede kalacak. kasaba halkımızın kullanımına sunulacak.
-Bel-koop kurularak kooperatif ekmek üretimi yapacak.. Bu sayede iş istihdamı oluşturulup vatandaşların istihdam edilmesi sağlanacak..

Not: Özpınar, projelerine ek olarak birkaç projenin olduğunu bildirdi. ve ilerleyen günlerde bu projeleri de açıklayacağını ifade etti.

Özpınar hakkındaki bilinmeyenleri anlattı...


Değirmenayvalı CHP’li Belediye Başkan adayı Ummuhan Özpınar, ODAK Pazar Kahvaltıları’nda Mehmet Emin Güzbey, Ertuğrul Sevim ve Ömer Mazi’nin konuğu oldu. 
 ummuhan özpınar (2)
Siyasetle çok erken tanışmışsınız. MHP’li bir ailenin içinden çıkıp CHP fikrini savunmak çok kolay bir durum olmasa gerek?
Özpınar: Elbette kolay değil. Babam yıllarca MHP’ye hizmet etti. Evimiz ve iş yerimiz üç hilal posterleri ile doluydu. Ama biz siyasetten hep zarar gördük. Babamın siyaset merakı yüzünden biz 3 lokanta, bir ev, bir araba satmak zorunda kaldık. Böyle kötü ve acı tecrübeler edindikten sonra insan ister istemez bazı şeylerden soğuyor. Ama babam hala aynı adam. MHP’nin bugünkü halini görüyorum tam anlamıyla toplama kampı gibi. Elle tutulur bir insanı göremiyorum. Siyaset bu kadar ucuz olmamalı.

MHP’den size bir teklif geldi mi?  
Özpınar: Hayır gelmedi. MHP kendi içinde bulunan kişileri bulup ortaya çıkartmak gibi bir misyonu olmadığı için bana gelen bir teklif yok. Kaldı ki ben değil babam MHP’li. Ben çocukluğumdan beri aykırı biriydim. Ben solcu bir yapıyla kendimi yetiştirdim. İşin garibi Değirmenayvalı’da benim başkanlık için yarıştığım MHP’nin adayı aslında CHP’li bir kişi. CHP’den istifa ederek MHP’ye geçti ve aday oldu. Ben de MHP’li bir aileden gelerek CHP’nin adayıyım.

Değirmenayvalı’da çok ilginç bir seçim olacağı kesin. Mevcut başkanın konumu nedir?
Özpınar: Mevcut Belediye Başkanı benim akrabam olur ama tanışmıyoruz. Aday olduktan sonra aradım. Kendimi tanıttım, o kadar soğuk bir yaklaşımı oldu ki anlatamam. Bildiğim kadarıyla fazla bir şansı yok. Çünkü herkes bıkmış ondan. Değirmenayvalı’da seçim MHP ile CHP arasında geçecek.

Dünya benim etrafımda dönmeyecek
Nasıl bir Belediye Başkanı olmayı düşünüyorsunuz?
Özpınar: Bir kere bu ülkenin dürüst ve samimi insanlara ihtiyacı var. Bugün nasıl birini görüyorsanız yarında, öbür günde aynı kişiyi göreceksiniz. Ben protokol başkanı olmayacağım. Halkın arasında halkın sorunları dertleri neyse onlara çözüm bulmaya çalışan birisi olacağım. Başkanlık koltuğuna oturup arkaya yaslanıp dünyanın benim etrafımda dönsün, ona fırça atayım, buna emir vereyim diye bir kaygım yok. Ben beldemin sorunlarını onlarla birlikte çözmek, sorununda çözümün de bir parçası olmalarını sağlayacağım. Birlikte yönetim şeklini önemsiyorum.

Ummuhan Özpınar kimdir?
Özpınar: Ben 1978 yılında Afyon Çavuşbaş’ta dünyaya geldim. Bir kız bir erkek kardeşim var. Ailenin ilk çoğuyum. Dedem, amcamlar herkesin aynı avluyu kullandıkları bir yerde kalıyorduk. Ben doğduğumda ailenin ilk çocuğu oldum. Amcamlar ve halamların henüz çocukları olmamıştı. O nedenle biraz el bebek, gül bebek şeklinde büyüdüm. Hepsinin bir tanesiydim. Çok güzel bir çocukluğum geçti. Kardeşlerim ve amca ve hala çocukları olduktan sonra ilgi biraz azaldı ama yinede ben hepsinin ilk göz ağrısıydım.

İlkokulu nerede okudunuz?
Özpınar: Çavuşbaş’ta yaşıyorduk bende her çocuk gibi evimize en yakın okul olan Cumhuriyet ilkokulu’na gittim. İlkokul öğretmenimi çok seviyordum, o da beni çok seviyordu. Öğretmenim amcamın okul arkadaşıydı ve amcama aşıktı. Onu kaybetmemek için bana çok özen gösteriyordu. Ama ne yazık ki amcam ben 4. sınıfa giderken başka birisiyle evlendi ve öğretmenim başkan bir şehre tayin istedi. Fikriye Dayıoğlu geldi. Çok güzel bir ilkokul hayatım oldu. İlkokuldan sonra ortaokul okuma şansım olmadı. Ortaokulu dışarıdan İmam Hatip ortaokulunu bitirdim.

Hafız olmamı dedem istiyordu
Neden okumadınız. Aileniz mi okutmadı, başka bir sebebi mi var?    
Özpınar: Ailemin bu işte bir kabahati yok. Babam benim okumamı istiyordu. Ancak dedem babamdan önce davranarak beni Çavuşbaş Esentepe Kuran Kursu’na kayıt ettirdi. Emine Aydoğan hocam Türkiye Kuranıkerim okuma şampiyonu. Benim idealim Kuran Kursu hocası olmaktı. Burada hafızlık eğitimi alarak hafız oldum. Diyanetten icazetli hafızım. Aslında babam lise hatta üniversite okumamı istiyor. Ama dedem ve babaannem babamdan habersiz beni hafızlık eğitimi almam için kuran kursuna kayıt yaptırıyorlar. Ben dedemi çok seviyordum. Hayatta kıramayacağım tek insan dedemdi. O benim için vazgeçilmez bir insandı. Dedem öldüğünde ben 15 gün hasta oldum ve o günden kalma şeker hastası oldum.

Dedenizin ölümüne üzüldüğünüz için şeker hastası oldunuz. Neden dedenizi bu kadar çok seviyordunuz?
Özpınar: Dedem İsmail Arslan, çok farklı bir insandı. Müthiş derecede yakışıklı, çok sevecen ve iyiliksever biriydi. Herkesin yardımına koşan biriydi. O kadar yakışıklıydı ki babaannem o yaşında dahi dedemi aşırı derecede kıskanırdı. Bizim evin ters tarafında bir kadın vardı. kocası yok. Bazen dedem o taraftan geldiğini gören babaannem çok kızardı. Ne işin var o kadının evinin tarafında, ona mı baktın diye kızardı. Kale çıkışında bir yerde otururduk. Tarladan patates gelirdi. Önce şu komşuya götürün onun ihtiyacı var diye önce başkalarını düşünen biriydi. Bu nedenle dedem benim bir tanemdi. 67 yaşında hayatını kaybetti. Dedem öldüğünde ben üzüntüden 15 gün hasta oldum. Bu hastalıktan sonra şeker hastası oldum. Allah razı olsun onların hayaliydi benim hafız olmam. Bende onların güvenini boşa çıkartmamak için hafızlık için ne gerekiyorsa yaptım.

Çavuşbaş’ta kuran Kursunu bitirip hafız olduktan sonra bu konudaki eğitiminiz burada kalmadı ve İstanbul’da devam etti galiba. Orada neler yaşadınız, nasıl bir eğitim veriliyor?
Özpınar: Evet burada kalmadı, İstanbul’da medrese eğitimi almaya devam ettim. Ben tam 4 yıl medrese eğitimi aldım. 2 yılda eğitmen olarak toplam 6 yıl İstanbul’da kaldım. Bu eğitim paralı bir eğitimdi. Babam her ay eğitim taksitlerimi yatırıyordu. Çok iyi bir eğitim aldığımı söyleye bilirim. Ama hiç hoş olmayan şeylerde yaşadım. Çifte standardın kralı oralarda yapılıyor. Yanlışlarını çok gördüm. Şu anda siyaset yapan insanların çocukları ile birlikte okudum. Babam yurt dışında çalıştığı için bazen ödeme günleri gecikiyordu. Hemen gelip senin ödemen yapılmadı, pılını pırtını topla gidiyorsun diye tehdit ederlerdi. Çok kötü olurdum böyle zamanlarda. Ben Medrese eğitimini İsmailağa Cemaati diye biliniyor şimdi. Cübbeli Ahmet Hoca’nın cemaati. Mahmut Ustaosmanoğlu cemaatiydi. İstanbul Fatih zaten tamamen İsmailağa Cemaatinin elinde.

Cemaatte yaşadıklarım beni CHP’li yaptı
Cemaatler dışarıdan kapalı kutu gibidir. Ne olup bittiği fazla dışarı yansımaz. Size göre olumlu yanlarının yanında size ters olan ve kabullenemediğiniz şeyler var mıydı?   
Özpınar: Bek çok güzel bir medrese eğitimi aldım. Tam 4 yıl boyunca. Bunun dışında 2 yılda eğitim verdim. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Belediye Başkanlığı yaptığı sırada Fatih Vakfı’nda görevli olarak çalıştım. Şimdi Neden MHP değil de CHP olayı da buralardan geliyor. Ben orada vakıfta çalışırken yaşadıklarım çok hoş anılar değildi. Hırvat ve Bosna harbi sırasında yardımlar toplanıyordu. Çuval çuval bağışlar geliyordu. Bir kısmına hiç dokunmadan ne gerek ver bunlara diye battaniyeler ve kıyafetler kalorifer kazanlarında yakıldı. Paralar geliyordu, vakıf başkanına hocam makbuz keselim mi? diye soruyorduk. Yok onu yazmaya gerek yok, o küçük bir miktar diye kayda sokmuyordu ve kendi ceplerine iniyordu. Hiç unutamam bir vakıf başkanı geldi. Geldiğinde ayakkabısının altı kendisinden bağımsız geldi. Adamın ayakkabısının altı çıkıyordu. Bir yıl sonra bu vakıf başkanı altına son model bir cip aldı. Ben çalışıyorum öyle bir arabam olmadı. Giden yardımların ne kadarı nereye gidiyor, kimlerin ceplerine inanıyor bunu orada gördükten sonra çok üzüldüm.

Bu örnekler sizin cemaatlerden kopmanıza neden olmuş galiba?
Özpınar: Bu olaylar elbette çok etkiledi. 1992 yılında ben Medrese eğitimi yaparken Yavuz Selim Cami ile benim Yurdum arasında bir sokak vardı. Camide Mahmut Hoca vaaz verirdi. Bizde hoca efendiyi dinlemek için oraya giderdik. O zaman Aleviler için Kızılbaş derlerdi. O zaman çabuk çabuk bir an önce gidelim şimdi Kızılbaşlarla karşılaşırız şöyle yaparlar böyle derler diye bizi onlara karşı kinlendirirlilerdi. Onlara karşı öfke ve nefret duymamız için bilinçaltımıza işliyorlardı. Biraz araştıracak olsan mani oluyorlardı. Ben eğitimimizin gereği olarak mezhepleri de araştırmak istiyordum. Araştıran sorgulayan kimseyi hiç sevmezlerdi. Fazla çıkan otu biçerler ya. Hemen biçiyorlardı. Susacaksın ve itaat edeceksin. Onların istediği, ama bende öyle şeylere gelemiyorum. Kanımda aykırılık var, ben asiyim. Bu nedenle beni sevemediler ve içlerine alamadılar.

Sadece İsmailağa Cemaatine mi girdiniz başka cemaatlerle bir ilginiz oldu mu?
Özpınar: Afyon’a döndükten sonrada birçok cemaatin toplantılarına katıldım. Benim amacım cemaate katılmak değil. Ruhumu dinlendirmek ve bilmediğim bir şeyler varsa onu öğrenmekti. Hiç birisinden beklediğimi bulamadım. Onlarda beni zaten bir türlü sevemediler. Onlar istiyor ki, sadece sohbetlere katılsın, onlar ne derse uysal bir şekilde boyun eğsin. Ama ben bunun yıllarca eğitimini aldım. Ben ortada bir yanlış varsa onu göre göre nasıl sessiz kalırım. Orada eğitimsiz bir hanım efendinin önünde diz çöküp de sen benim Şıhım’sın, Şeyhimsin diyemem. Kadın ben el aldım diye kendi Şeyh ilan ediyor. Ben böyle şeylere gelemiyorum. Benden çok daha az bilgiye sahip birinin önünde diz çökmek bana göre değil.

Siyasi baskıyla büyüdüm
Özpınar: Hayatım boyunca siyasetin içinde yer aldım. Geçmişe baktığımda hiç iyi anılarım yok. Babamın MHP’li olması nedeniyle aile içinde ister istemez bir siyasi baskı vardı. 1980 ihtilalini benim ailem, babam, amcamlar çok şiddetli yaşadılar. Bizim evimizin çatısında hala 80 ihtilalinden kalan sağ görüşlü gazete, dergi ve kitaplar duruyor sandıkların içinde. Babaannem ve dedem sandıklar dolusu tavan arasına saklamışlar. Bugün bir yasak yok ama bizim sandıklar hala çatıda. Yasaklar kalktı ama kime kalktı kime kalkmadı belli değil. Başbakan’a kalktı ama bize hala kalkmadı. Bize suç olan birçok şey Başbakan ve çevresinde bulunanlara suç değil. Aklım erdiğinden beri bizim evde siyaset oldu. Babamın görüşü ve belki de o görüş yüzünden evimizin satılması beni CHP taraflarına çekti.

Türbanlı değil başörtülü adayım.
Özpınar: Aday olduktan sonra birçok yerde CHP’nin Türbanlı adayı diye yazılar çıktı. Birincisi türbanlı aday denilmesi hiç şık değil. İkincisi taktığım türban değil başörtüsü. Bu benim dini inancım. Allah emrettiği için takıyorum. Ben başörtüsüne türban denilmesinden hiç hoşlanmıyorum. Türban Yahudi rahibelerinin taktığı örtüye denilir. Benim örtüm başörtüsü. Bu türban geleneği de Türk ve Müslümanlıkta olmayan bir model. Bu tamamen bir siyasi ve bayrak gibi kullanma olayı Refah Partisi ile birlikte 1992 yılında çıktı. Çok iyi biliyorum çünkü 1992 yılında İstanbul’da okuyordum. Medrese eğitimi alırken bu kapanma şekli ortaya çıktı. Alevi sünni olayları, Başörtüsü Türban olayı da o zaman çıktı. Başörtüsü inançtan çıkıp bayrak oldu simge oldu. Refah Partisi simge haline getirdi ve onun devamında AK Parti bu simgeyi yaygınlaştırdı. Başörtüsünden öte ben Ummuhan Özpınar’ım.

Adım Ummuhan, göbek adım Asena
Özpınar: MHP’li bir babanın kızıyım. Çocukluğumdan beri bizim ailede siyaset yapıldı. Babam Ali Arslan, MHP Merkez İlçe Yönetiminde yer aldı. Bizim 3 tana Hilal lokantamız vardı. Babamın siyaset merakı yüzünden biz bir yılda hepsini kapatmak zorunda kaldık. Lokantayı garsonlara bırakıp partiye gidiyordu. Seçimler zamanında bizim lokantalar partiye çalışıyordu. Yiyen gitti ama kimse hesap ödeme gereği duymadığı için babam battı. Biz aile olarak MHP’nin çok zararını gördük. Babamın iyi niyetini kötüye kullandılar. Ben dedemi o kadar çok severim ki, dünya bir yana dedem bir yana. Ben dedemin mezarını ziyaret etmeden Alparslan Türkeş’in mezarına ziyarete gittik. Babam böyle bir MHP’li. Ama tabana doğru indiğimizde bize hep zararı dokundu. Belki bu nedenle MHP’ye hep soğuk baktım. Milletvekili adayları ve Başkan adayları bizim lokantalarda yedirdi içirdi ama hiç hesap ödeyen olmadı. 3 lokanta, bir araba, bir ev satmak zorunda kaldık. Babama tepkimden dolayı ben MHP karşısında yer almaya başladım.

30 Aralık 2013 Pazartesi

2013 istatistiği.. Bakan Eroğlu temel atma... (devamı)


Tarih..17 Mayıs 2013

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun teşrifleriyle kasabamıza yapılan Gölet ve sulamasının temeli atıldı...


Temel atılışına kasabamız halkı ve çocuklar katıldı..


temel atılırken Bakan Veysel Eroğlu kendisine ikram edilen bükmeyi yedi..


Bakan Eroğlu halka hitap etti..


Ve temel atıldı...


Temel atıldıktan sonra Bakan Eroğlu belediyeye geçti..



Bakan Eroğlu daha sonra kasabamızdan ayrıldı..



Askerliğe hazırlanıyorlar..


Kasabamızda askerliğe hazırlanan gençler, duvarlara yazı yazmaya başladı... 15 ay Reklam giriyor şeklindeki yazıların önünde resim çektiren iki genç de askere böyle hazırlanıyor..


Hüseyin Bayram, projelerinin detaylarını açıkladı..



-Gençlere spor sahası..
-Halka sosyal tesisler (çay bahçesi gençlere ve ayrıca halka, toplantı salonu, voleybol sahası, futbol sahası, mangal bahçesi.v.b.)
Açıklama: Bu iki projemizde sosyal etkinliklerin yapılabilmesi için olanak sağlanacak. Bu sayede gençlerimiz ve halkımız spor ve dinlenme ihtiyacını karşılayabilecek..

-Minibüsler hastanelere gidecek-gelecek.
-Vatandaşlar pazarlara götürülüp getirilecek.
-şehre gelen talebeler ve sanayici gençlere aylık abonman bileti kesilecek. Fiyat 1 TL olacak.

-İtfaiye, ambulans ve 6 tane ulaşım aracı alınacak.
-Minibüslerimiz büyükkalecik yolundan dolaşarak kasabamızın içine gelecek.
Açıklama:Bu beş projemizde de minibüslerimiz daha verimli hale getirilecek. Güzergahımız değiştirilerek kasabamızda bir durak oluşturulacak. kasabamızın içinde araçlarımız dolaşacak ve Büyükkalecik yolu da aktif olarak kullanılacak. Ayrıca talebeler ve sanayici gençlerimiz için aylık abonman biletleri verilerek yüksek olan fiyatların önüne geçilecek..

-Anaokulu öğrencileri ücretsiz servisle evlerine götürülecek.
-Köyün muhtelif yerlerine çocuk parkları yapılacak.
Açıklama: Minik Öğrencilerimize yönelik faaliyetlerimiz de ücretsiz olacak.. Çocuk oyun alanları ve parklarda çocuklarımız oyun oynayabilecek...

-Şehir ekmeği fırını ve pide fırını yapılacak.
Açıklama: İki adet fırın açılarak hem istihdam sağlanacak hem de kasabamızın ihtiyaçları karşılanacak..

-2 ocaklı su değirmeni yapılacak.
Açıklama: Su değirmenimiz 2 ocaklı olarak yapılarak halkımızın istifadesine sunulacak. Köy halkımızın ve dışarıdan gelen vatandaşlarımızın şeker ve kolesterol  gibi hastalıklarına şifa olacak bir değirmenin kurulması şarttır. Derğirmenimizin unu bu hastalıklara iyi gelmektedir.
-Hamam yeniden yapılıp eski hamam kaldırılacak.
Açıklama: Sarılık suyumuzu yeni yapılacak hamamımıza bağlayarak halkımızın şifa bulması sağlanacak.. Afyon halkının ve ülkemizin çeşitli yerlerinden gelen vatandaşlara da gerekli ilgi ve alaka gösterilecektir.

-İçme suyu paraları yarıya indirilecek.
-Her üç ayda bir kasaba halkıyla toplantı yapılacak.
Açıklama: içme suyumuzun pahalı olarak satıldığını düşünüyoruz. bu nedenden dolayı ücret yarıya inecektir. Ayrıca belediye başkanlığını kazandığımız taktirde, her üç ayda istişare toplantıları yapılacak. Yönetimde halkımızın görüş ve önerileri etkili olacaktır.

Not: Bayram'ın Projelerinin diğer kısmı bilahare yayımlanacaktır..

Pastalar, tezgahlardaki yerlerini alıyor..


Hisar ekmekte pastalar dizilmeye başlandı...

Yeni yıla hazır hale getirilen pastalar, bugünden itibaren tezgahtaki yerini alacak..

 
 

SİSLİ GÜNLER GEÇİRİYORUZ

Kasabamızı sis teslim aladı zirveden bakın ca deniz misali
Fotoğraf

İsmail Özkaynak projelerini resimlerle anlatacak...


DP Belediye Başkan Adayı İsmail Özkaynak, projelerini resimlerle anlatacağını kaydetti..

Hangi projeyi nasıl yapacağını ve nereye yapılacağını vatandaşlara resimlerle aktaracağını ifade eden Özkaynak, yeni yıldan itibaren bu çalışmaların başlayacağını söyledi. Kolay anlaşılabilir proje çalışması yaptığını da dile getiren Özkaynak, projelerin herkes tarafından anlaşılacağını açıkladı..
 Özkaynak..

Ummuhan Özpınar'ın hayatı yazı dizisi...


6 YABANCI DİL BİLİYOR…  MEDRESE EĞİTİMİ GÖRDÜ… MISIR’A ELHEZER’ E GİTTİ… HAFIZ… ÜÇ ÇOCUK ANNESİ…  MERMER İMALATI VE İHRACATI YAPIYOR…  BABASI MHP’NİN ESKİ YÖNETİCİLERİNDEN… O’NUN  İSE 13 YAŞINDAN BERİ GÖNLÜNDE HEP CHP VARDI VE ŞİMDİ KASABASINA GÖNLÜNDEKİ PARTİDEN BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY OLDU…

-         İlkokulu nerede okudu, neler yaşadı?
-         Babasının hangi sözüyle okumaya karar verdi?
-         İstanbul’da hangi cemaatin medresesinde eğitim gördü?
-         İstanbul’da Bosna için toplanan yardım paraları ne oldu?
-         Kimin ayakkabısının altı delikti, o kişi şimdi ne halde?
-         Mısır’da neler yaşadı, kimle tanıştı?
-         İdeali neydi? Hayatının vazgeçilmezi nedir?
-         Babası neden evin ikinci katından aşağıya attı?
-         Hangi olaydan sonra şeker hastası oldu?
-         Ailesi O’nun okuması için hangi fedakarlıkları yaptı?
-         Gençliğinde hangi yazarın kitaplarını gizli gizli okurdu?
-         Eşiyle nasıl tanıştı? Evliliği hakkında neler dedi?
-         İş hayatına nasıl ve nerede başladı?
-         Evde nasıl bir anne, işinde nasıl bir yönetici?
-         Hangi yemeği hiç sevmez, neden?
-         Şekersiz çaya nerede alıştırdılar?
-         Belediye Başkanı adayı olmaya nasıl karar verdi?
-         Babası – Annesi – Eşi adaylığına nasıl tepki verdi?
-         Evlerinin çatısında 30 yıldır duran sandıkta ne var?
-         Kaç yaşında başını örttü? Türbanlı aday sözüne ne diyor?
-         Durumları iyi iken yanlarında olup, sonra olmayanlar kimler?
-         En etkilendiği İslam Alimleri kimler?
-         Fethullah Gülen Hocaefendi, Kılıçdaroğlu, Sarıgül için neler dedi?
-         Altı kez Hac için yazılmasına rağmen neden gidemediğini düşünüyor?
-         Neden Babasının partisi MHP’yi seçmedi?
-         Belediye Başkanı olursa nasıl bir Başkan olacak?
-         Köyün erkekleri O’nun Belediye Başkanı olmasından neden korkuyor?
-         Eşine özel günlerinde aldığı hediyeler nelerdir?
-         Bakan Eroğlu ile nerede karşılaştı, ne konuştular?
-         En Beğendiği Dünya lideri kim?

Kaynak: Ömermazi.net

Yorum yaz..

Hakkımızda

Değirmenayvalı Bilgi-işlem ekibi sitemizin güncellenmesini üstlenmiştir..

Değirmenayvalımıza...

Kasabamıza hoş geldiniz.....