Duyuru
Sitemize Hoş Geldiniz... Değirmenayvalımız artık bir marka haline gelecek...

20 Ocak 2014 Pazartesi

SADIKBEYSPOR MAÇINDA GÖZÜMÜZE ÇARPANLAR..


Dün ligimizin son maçına çıkacaktık.Takımımızın son maçıydı ve hiçbir iddiası yoktu.Günler öncesinden Kayhan bld.sporun ligden çekilmesiyle grupta kalmayı garantileyen takımımızı son maçında da yalnız bırakmamak için bir kampanya başlatmıştık. Kampanyamızın ismini de “HAYDİ MAÇA HEP DESTEK TAM DESTEK” “BAŞKAN ADAYLARI VAATLERLE OLMAZ TAKIMIMIZI SAHADA YALNIZ BIRAKMAYIN” demiştik. Bu haykırış biraz olsun bizi umutlandırmıştı. Duyumlarımızda bu yolda ilerliyordu. Maç günü geldiğinde Hava Güzeldi havanın güzel olmasıyla birlikte takımımızın havası da güzeldi ve artık bizlerde sahaya varmış gelecek olan takım taraftarlarımızı ve sayın başkan adaylarını da partilileriyle beraber beklemeye başladık derken maçın başlama saati geldi çattı. Yeteri kadar ilginin olmaması bizleri her ne kadar üzse de gelen taraftarlarımız da maçın havasına heyecan katmaya yetti.Takımımız rakibine ilk maçta hakem hatalarıyla dolu bir maçta 6-3 gibi farklı bir skorla yenildiği için rövanşı almak için sahaya çıkmıştı. Mücadele gayet güzel başladı ama eksik olan takımımız  maç sonunda rakibine 10 kişi kaldığı maçta  5-3 mağlup olmaktan kurtulamadı. Şimdi yapılması gereken gelecek sezona hazırlanmak eksiklerimizi kapatmak gerekirse gerekli yerlere transferler yapıp takımımızı üst gruplara taşımak. Yeter ki desteklerinizi esirgemeyin.
Gelelim maça gelip gelmeyecekleri meçhul olan başkan adaylarımızın hangileri takımımızın son maçına gelmiş birde onlara bakalım.
Takımımızı yalnız bırakmayarak son maçında destek vermek için seçim atmosferini bir kenara bırakıp ATATÜRK STADYUMU’na gelen  ve takımımızı destekleyen Sayın Erol BARUTÇU, İsmail ÖZKAYNAK ve Ummahan ÖZPINAR ‘a Değirmenayvalı Belediyespor ve Değirmenayvalı Bilgi İşlem olarak Teşekkür eder Belediye seçimlerinde de Başarılar dileriz. Ayrıca maçtan sonra takımımıza yemek veren Belediye Başkan adaylarından Sy. Ummahan ÖZPINAR ve Sy. Erol BARUTÇU’ ya yaptıkları bu jest için de ayrıca Teşekkür ederiz.


Yazar: Zafer ÖZTÜRK




Yorum yaz..

Hakkımızda

Değirmenayvalı Bilgi-işlem ekibi sitemizin güncellenmesini üstlenmiştir..

Değirmenayvalımıza...

Kasabamıza hoş geldiniz.....