Duyuru
Sitemize Hoş Geldiniz... Değirmenayvalımız artık bir marka haline gelecek...

3 Ekim 2012 Çarşamba

KASABAMIZDAKİ VATANDAŞLARI VALİ AĞIRLADI


Afyonkarahisar’daki, fakir, mağdur, yaşlı ve özürlülere uzanan Devletin Şefkat eli olan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, başarıyla sürdürdüğü asli görevlerinin yanı sıra sosyal projelerle de göz dolduruyor.
Afyonkarahisar Valisi ve SYD Vakfı Başkanı Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun talimatıyla, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından belirlenen mağdur durumdaki 20 yaşlı bayan ve erkek 5 yıldızlı Korel termal otelde ağırlanarak, sağlık rehabilitasyonundan geçirildi ve termal sulardan faydalandılar.
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında bir araya gelerek, Korel Termal Otel’e götürülen yaşlıları karşılayan Vali İrfan Balkanlıoğlu, yaşlıların ellerini öperek, hal hatırlarını sordu. Mağdur durumdaki yaşlı vatandaşlarımıza yönelik hizmetlerin aralıksız sürdüğünü belirten Vali Balkanlıoğlu, yaşlılara hitaben yaptığı konuşmasında, “Sizler bizim için çok önemlisiniz. Sizlerin rahat ve huzuru için her türlü çalışmayı yapıyoruz. Bizlerin gözbebeğisiniz. Sizler bizlere değil, bizler sizlere döneceğiz. Her türlü ihtiyacınızda yanınızdayız. Bu vesileyle hepinizin Yaşlılar gününü kutluyorum. Termal otelde hoşça vakit geçirmenizi temenni ediyorum” dedi.
Yaşlıları Termal otele uğurlayan Vali İrfan Balkanlıoğlu, SYD Vakfının çalışmalarının olumlu tepkiler ortaya koyduğunu söyleyerek, “Afyonkarahisar SYD Vakfı artık güçlü bir kurum. Bütün iş ve işlemler nizami bir şekilde, aksamadan yerine getiriliyor. Vatandaşa yapılan yardımlar otomatikman hesaplarına yatırılıyor ve cep telefonlarına mesajla bildiriliyor. Bu iş ve işlemlerin yanı sıra sosyal faaliyetlere de büyük önem veriliyor. Özellikle, Vakıf tarafından gerçekleştirilen, ‘Yoksul Yaşlılara Tertemiz bir Dünya’ projesi kapsamında İlimizdeki fakir ve mağdur durumdaki Yaşlılar tespit edilmektedir” dedi
Vali Balkanlıoğlu, proje çerçevesinde tespit edilen ve mağdur durumda olan yaşlıların, evlerine gerekli ihtiyaçlarının götürüldüğünü hatta evlerinin temizlenip, eşyalarının yıkatılıp ütülendiğini, tedavi gereksinimi olanların ise sağlık kontrolünden geçirilerek tedavilerinin yaptırıldığını söyledi.
Daha öncede, Vakıf Başkanı Sayın Vali Balkanlıoğlu’nun, talimatı bir çok yaşlı vatandaşımızın gerekli tüm ihtiyaçlarının karşılandığını ve Özel Fuar Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildiğini söyleyen Vakıf Müdürü Süleyman Arı ise, yaşlıların toplum için büyük bir değer ifade ettiği düşüncesiyle, onların en zor zamanlarında yanlarında olmalarının kendileri için asli bir görev olduğunu söyledi. Arı, zaman zaman bu tür kaplıca etkinliklerine devam edilerek, mağdur yaşlılarımızın sağlık yönünden termal sulardan faydalanmalarının sağlanacağını bildirdi.
5 Yıldızlı termal Otelde termal sulara girerek, vücutlarını dinlendiren Yaşlılar, hayatlarında böyle bir mekana gelmediklerini ve gelme imkanlarının da olmadığını söyleyerek, kendilerine bu imkanı sağlayan başta Vali İrfan Balkanlıoğlu olmak üzere tüm yetkililerine teşekkür ettiler.


Haberin Fotoğrafları

Yorum yaz..

Hakkımızda

Değirmenayvalı Bilgi-işlem ekibi sitemizin güncellenmesini üstlenmiştir..

Değirmenayvalımıza...

Kasabamıza hoş geldiniz.....