Duyuru
Sitemize Hoş Geldiniz... Değirmenayvalımız artık bir marka haline gelecek...

20 Kasım 2012 Salı

Seçim startı verildi


Kasabamızda bulunan CHP Belde teşkilatı seçim startını verdi. CHP Belde, bu kapsamda Genel Başkan Yardımcısı Keskin'i ziyaret ederek seçim startını vermiş oldu....


Kasabamız Belde Teşkilat Başkanı Veysel Barutcu, geçtiğimiz perşembe CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskini genel merkezde bulunan makamında ziyaret ettiğini bildirdi. Afyon millet vekili Ahmet Toptaşı da TBMM’deki makamında ziyaret eden Barutcu, “kendilerine yardımlarından dolayı çok teşekkür eder saygılarımı sunarım”dedi.

Öte yandan Barutcu CHP merkez ilçe seçimleriyle ilgili şunları kaydetti: "geçtiğimiz pazar günü afyonkarahisar CHP merkez ilçe başkanlığı seçimlerinde derya İnan'ın listesinde yönetim kurulumuza aday olmuştum bir belde teşkilat başkanı olarak belki de ilk olacak merkez ilçe yönetiminde fakat çoğunluk kemal beyi ve yönetimini seçti benim için kaybeden olmamıştır aksine kazanan partim ve yol arkadaşlarım olmuştur bundan dolayı herkese teşekkür ederim saygılarımla"
 

Not: Değirmenayvalı Bilgi-işlem olarak her türlü seçim işlerinden vatandaşlarımızı haberdar etmek görevimizdir.. Teşekkür ederiz. Kasabamızda bulunan belde teşkilatlarını ayırt etmeden takip etme garantisi veriyoruz. Teşekkür ederiz. 


Yorum yaz..

Hakkımızda

Değirmenayvalı Bilgi-işlem ekibi sitemizin güncellenmesini üstlenmiştir..

Değirmenayvalımıza...

Kasabamıza hoş geldiniz.....