Duyuru
Sitemize Hoş Geldiniz... Değirmenayvalımız artık bir marka haline gelecek...

31 Aralık 2012 Pazartesi

Kanalizasyon tepkisi amacına ulaştı




Şehit Ahmet mahallemizde geçtiğimiz aylarda gündeme gelen kanalizasyon sorunu çözüme kavuştu.

Odak Gazetesi’nde “İmzalı Kanalizasyon Tepkisi” başlığıyla yer alan haberler birlikte yetkililer harekete geçti. Yaşanan sorun vatandaşların yetkililere şikayetleriyle beldenin gündemine de oturdu. Özellikle yaz aylarında kokudan şikayetleri artan mahalle sakinleri geçtiğimiz günlerde belediyenin kanalizasyonu yer altına aldığını kaydettiler. Sorunun çözümü için uğraş verdiklerini ifade eden mahalleli, çözümün sağlandığı için Sağlık Müdürlüğü ve diğer yetkililere teşekkür etti.





Kavak ağaçları kesildi
Çalışmanın bir hafta sürdüğünü dile getiren mahalle sakinleri, çalışma alanında bulunan kavak ağaçlarının kesildiğini ifade ederek, logar kapağının da kapatılarak üzerinin örtüldüğünü söylediler.
Değirmenayvalı Belediye Başkanı Adem Çavdar’ın kanalizasyon sorununu çözmediğini savunan kasaba halkı imza toplayarak yetkili yerlere müracaatlarını yapmıştı. Mahalle eşrafından Ahmet Arslan da solunum yetmezliği nedeniyle solunum cihazına bağlı olarak yaşadığını ve kanalizasyon kokusundan evinde oturamadığını belirtmişti.

Yorum yaz..

Hakkımızda

Değirmenayvalı Bilgi-işlem ekibi sitemizin güncellenmesini üstlenmiştir..

Değirmenayvalımıza...

Kasabamıza hoş geldiniz.....