Duyuru
Sitemize Hoş Geldiniz... Değirmenayvalımız artık bir marka haline gelecek...

31 Ocak 2013 Perşembe

CHP, halkımızla buluşuyor




CHP Değirmenayvalı Kasabası Belde Teşkilat Başkanı Veysel Barutcu, 10 Şubat Pazar günü “Halkla Buluşma” adı altında bir etkinlik düzenleyeceklerini bildirdi.

Barutcu sitemize yaptığı yazılı açıklamada, “İlklerin öncüsü olan ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk ün kurduğu ve genel başkanlığını yaptığı  cumhuriyet halk partisinde yani halkın kendi partisin de aktif siyaset yapmak tan her zaman onur duydum dün olduğu gibi bu gün  bizler değirmen ayvalı kasabamızda halkımızın en iyi hizmeti alabilmesi için mevcut belediye yönetimi hangi görüşten olursa olsun Halkından aldığı gücü ve görevi kötüye kullanıyor ise karşısında her zaman köylünün mazlumun  iş cinin emek cinin yanında yer alan biz cumhuriyet neferlerini bulacaktır” dedi.


SERVETLERİNE SERVET KATIYORLAR
“Cumhuriyet demek insan demektir” ifadelerine yer veren Veysel Barutcu, “Bizler Cumhuriyeti  sizlerin insan gibi yaşaması için kurduk diyen Mustafa Kemal Atatürk insana verdiği değeri burada bir kez daha, çok daha iyi anlıyoruz. Hani her zaman adalet ve hukuktan ölçülü davranmak tan bahsederiz ama bir türlü o adalet ve eşitlik söz konusu vergisini verdiği emeğini verdiği halkına gelince bir türlü sıra gelmek bilmez gün bu anlayışı yıkma günü dür vergini vereceksin alın terini vereceksin  hizmete gelince sana yolsu elektrik olarak döner deyip seçildikleri makamın keyfini sürenlere de hesabını  sormayacaksın.  Onlar da bir güzel senin sırtından servetlerine servet katacaklar”

10 ŞUBAT’TA BİRARAYA GELELİM
 Sevgili Değirmenayvalı kasabası halkı sizlere sesleniyorum. Diyerek sözlerini sürdüren Barutcu, “Eğer gerçekten ileri demokrasiyi ileri özgürlüğü ileri adaleti istiyorsanız kendi partinden çıkacak olan adayına sahip çık her türlü hakkını arayabileceğin ve sorabileceğin verdiğin verginin karşılığını alabileceğin kendi başkanını seç birilerini elinde oyuncak olan veya birilerine yaranmak için kasaba halkına zulüm eden değil hizmet varsa hepimiz için eşitlik varsa hepimiz için adalet varsa hepimiz için olsun diye bir yönetimi ve başkanını seç. Yarınlarımızın teminatı olan yavrularımızdan ileride beddua değil sadece dua alalım. Her türlü sorunu aşmış bir güzel kasaba bırakalım onlara. 10 Şubat Pazar günü ilkini gerçekleştireceğimiz halkın partisi halkla buluşma gecemize tüm Değirmen ayvalı kasabası halkını ve tüm partili arkadaşlarımızı davet ediyorum Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlarım” dedi.

Yorum yaz..

Hakkımızda

Değirmenayvalı Bilgi-işlem ekibi sitemizin güncellenmesini üstlenmiştir..

Değirmenayvalımıza...

Kasabamıza hoş geldiniz.....