Duyuru
Sitemize Hoş Geldiniz... Değirmenayvalımız artık bir marka haline gelecek...

24 Ocak 2013 Perşembe

DUA VE NİYAZLAR SEMAYA YÜKSELİYOR

Nur Dershanesi cemaati kasabadaki vatandaşlarla birlikte dua ve niyazlarda bulunduklarını kaydettiler.


Üye Erkan Demirtaş da üyelerle birlikte sohbet ettiklerini söyleyerek, “Sohbet ve muhabbet ederek üyelerimizle vakit geçiriyoruz. Herkese de kapımız açık. Özellikle kış aylarında vatandaşlarımız buraya gelerek vakitlerini güzel bir şekilde geçiriyor. Burada bulunan kütüphaneden yararlanan vatandaşlarımız dua ve niyazlarda bulunuyorlar. Güncel konuları da konuşarak fikir birliği sağlıyoruz” dedi.



ELLERİNDEN GELEN İYİLİĞİ GÖSTERİYORLAR
Demirtaş yeni bir dershane için gece gündüz çalıştıklarını bildirerek, bütün üyelerin canla başla çalıştığını dile getirdi. Demirtaş şunları söyledi: “Üyelerimizle birlikte başladığımız bu yola baş koyduk. Temelden itibaren başladığımız dershanemizin bodrum katını bitirdikten sonra birinci kata başladık. Kasaba halkımızın da desteğiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Desteklerle ayakta duruyoruz. Elimizden gelen çabayı da sarf ediyoruz. Her hafta Cumartesi veya Pazar günleri inşaat çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Üyelerimiz vakti boş olduğu ölçüde gelip yardımcı oluyor. İnşaatçılık işleri de elimizden geldiği için zorluk çekmiyoruz. Vatandaşlarımızdan da kalıp demir yardımlarını tedarik ediyoruz. Bize yardım edenlerden Allah razı olsun. Herkes de yardım etmeye çalışıyor. Kimsenin hakkını yemek istemiyoruz. Beldemizde bir dershanenin varlığına ihtiyacımızın olduğu bütün kasaba halkımızca malum. Vatandaşlarımız da bu konuda bizleri kırmayarak ellerinden gelen iyiliği gösteriyorlar. Kış şartlarına rağmen inşaat çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Bu yıl kaba inşaatımızı bitirmeyi planlıyoruz. İleriki dönemlerde inşallah dershanemizi tamamlayacağız. Burada bizim çocuklarımız öğrenim görecek. Yeni nesiller burada yetişecek”

Öte yandan bu haftaki toplantıya Ali Demircan, Bilal İmir, İbrahim Gümüş, Ahmet Çelikten, Ahmet Başeğmez, Mehmet Başeğmez, Emrullah Kılıç, Mustafa Altın, Zeynel Genç, Kerim Gümüş’ün katıldığı bildirildi.

Yorum yaz..

Hakkımızda

Değirmenayvalı Bilgi-işlem ekibi sitemizin güncellenmesini üstlenmiştir..

Değirmenayvalımıza...

Kasabamıza hoş geldiniz.....