Duyuru
Sitemize Hoş Geldiniz... Değirmenayvalımız artık bir marka haline gelecek...

22 Ocak 2013 Salı

İLİM ÇİN’DE DE OLSA GİDECEĞİZ





Nur Dershanesi sözcüsü Ali Demircan, her hafta Pazar günleri üyeler arasındaki iletişim,i güçlendirmek için sabah toplantıları yaptıklarını kaydederek, beldede bir ilke imza attıklarını ifade etti. 











Demircan, şunları söyledi: “Birlik ve beraberliğimizi perçinlemek için üyelerimizle birlikte faaliyetlerde bulunuyoruz. Değirmenayvalımızda bu tür faaliyetlerin gelişmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Beldemizin gelişmesi için tabiri caizse her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız. İlim ve irfanda önde olmamamız için bir sebep yok. Kasabamız zaten merkeze 10 km uzaklıkta. Araçlarla her türlü ilim içi yola çıkıyoruz. Hazreti Peygamberimizin de buyurduğu gibi İlim Çin’de de olsa gideceğiz. Kalkınma için ilim ve irfan sahibi olmak ön planda tutulmalıdır”


BÜTÜN VATANDAŞLARIMIZI DAVET EDİYORUZ

Cumartesi günleri ilim öğrenmek için merkeze gittikleri kaydeden Demircan, Pazar günleri de kahvaltıda bir araya geldiklerini söyledi. 


Sabahın seher vaktinde bir araya geldiklerini dile getiren Demircan şu ifadelere yer verdi: “Sabahın seher vaktinde dershanemize gelen üyelerimizle birlikte Pazar günü buluşuyoruz. Sabah namazını birlikte eda ettikten sonra duamızı ve külliyatımızı okuyoruz. Dualarımızdan sonra surelerimizi okuyoruz. 

Daha sonra da kahvaltımızı yapıyoruz. Kahvaltımızı sabahın seher vaktinde yapma sebebimiz o saatteki feyiz ve bereketten nasibimizi almak ve işlerimizin yolunda gitmesini sağlamak. Diğer vatandaşlarımızı da toplantılarımıza ve kahvaltımıza bekliyoruz. Üyemiz olsun olmasın bütün vatandaşlarımıza kapımız açık”







 

Yorum yaz..

Hakkımızda

Değirmenayvalı Bilgi-işlem ekibi sitemizin güncellenmesini üstlenmiştir..

Değirmenayvalımıza...

Kasabamıza hoş geldiniz.....