Duyuru
Sitemize Hoş Geldiniz... Değirmenayvalımız artık bir marka haline gelecek...

3 Ocak 2013 Perşembe

Vatandaş sitemize dert yandı



Kışın yollar çamur, hayat bitiyor
Beldemiz Şehit Ahmet Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlar kışın yolların çamur olduğunu bildirdi.

Beldemizde bulunan Şehit Jandarma Astsubay Ahmet Bayram Odası civarında yaşayan vatandaşların ortak sorunu yollar haline geldi. Beldenin merkeze bağlı olduğunu ancak hizmetin kendilerine uğramadığını ifade eden mahalle halkı, beldedeki mahallenin sorununa sahip çıkılması gerektiğini savundu.
 

Kaymak gibi yolu göremedik
Her gün Ahmet Bayram Odası’nda yollar konusu hakkında dertleştiklerini dile getiren mahalle sözcüsü Ömer Özcan, “Başkanımıza defalarca yolun yapımını söylememize rağmen sağ olsun yapmadı. Benim evimin üzerinden geçen yolun bozukluğundan sadece ben değil herkes şikâyetçi. Buradan traktörümüz, atımız, arabamız zor geçiyor. Ak parti kaymak gibi yol yapıyormuş. Belediye başkanımız da Ak partili ama kaymak gibi yolu göremedik. İnşallah seçimlerden önce görürüz” dedi.

Kocatepe’ye giden yoluz
Özcan yatırımların aksadığını iddia ederek, “Merkez bir belde olmamıza karşın kasabadaki hizmetlere baktığımız zaman kötü bir yerdeyiz. Şehit Ahmet Mahallesinde oturan vatandaşlarımızın geçim düzeyi çok da iyi değil. Ama vatandaşlarımız geçiniyor. Bunun yanında vatandaşımız belediyenin kendisine hizmet etmesini bekliyor. Kasabanın merkezine uzak olduğumuz için bir kenara atılmak istemiyoruz. Tamam merkezi yerler öncelikli olabilir. Ancak burası da kasabanın önemli bir mevkisi. Büyükkalecik yolu bu mevkiden geçiyor. Ayrıca Kocatepe’ye giden yoluz” diye konuştu.


Başkanı sağduyuya davet ediyorum
Sözcü Özcan, “Biz belediye başkanını iş yapsın diye seçiyoruz. Vatandaşlara arsa çıkarmak için uğraşan bir belediye başkanıyla karşı karşıyayız. Alatepe mevkiinde bulunan fidanlığı iptal ettiler. Yerine vatandaşa arsa sattılar. Satılan arsalara vatandaşımızın ihtiyacı var elbette. Ancak burası daha güzel değerlendirilemez miydi. Başkan kaç kere vatandaşla konuştu, görüştü. Vatandaşın görüşünü almadan kendi başına iş yapmak hiçbir başkanın harcı değil. Halk günü yapılması lazım, biz de görüşümüzü ifade edelim. Hadi ben söyleyeceğimi söylüyorum. Ya başkana bir şey söyleyemeyenler ne olacak. Ya da söyleyip te kulak arkası yapılan kişiler ne olacak. Başkanı sağduyuya davet ediyorum” ifadelerinde bulundu. (Sağ taraftaki resim belediye başkanına ait)



Bazı hizmetleri görmezden gelemeyiz
Kasabaya yapılan bazı hizmetleri görmezden gelemeyeceklerini söyleyen Özcan şöyle devam etti: “Yapılan hizmetler önümüzde. Büyükkalecik yolunun yarısından fazlasına parke döşendi. Kasabamız karayoluna zift ve çakıl döşendi. Kanalizasyonun bir kısmı. Daha yapılmayan kanalizasyonumuz var mahallemizde. İş çok ama siz gerçekleştirebileceklerinizi yapın sayın başkan. Bu millete hallerinden anlayan başkan lazım”

Yorum yaz..

Hakkımızda

Değirmenayvalı Bilgi-işlem ekibi sitemizin güncellenmesini üstlenmiştir..

Değirmenayvalımıza...

Kasabamıza hoş geldiniz.....