Duyuru
Sitemize Hoş Geldiniz... Değirmenayvalımız artık bir marka haline gelecek...

14 Şubat 2013 Perşembe

CHP kasabamızda gümbür gümbür




Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘CHP Halkla Buluşuyor’ etkinliği Değirmenayvalı Beldesinde yapıldı.

 Etkinlik öncesi CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, Merkez İlçe Başkanı Dr. M. Kemal Demirkırkan, merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri ve Belde Başkanı Veysel Barutcu, Değirmenayvalı beldesinde görev yapan muhtarları ziyaret ederek beldenin sorunları hakkında bilgi aldılar.
Yapılan görüşmelerde özellikle yukarı mahallede su sorunun çözülmediğini, yolların kışın çamur, yazın toz içinde olduğu, alt yapı sorunlarının devam ettiği ve belde insanının ekonomik sorunlarının giderek arttığı ifade edildi. Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı temaslar sonrasında beldede ikamet eden eski CHP Belde Teşkilat Başkanı Şerafettin Uyar, ziyaret edildi. Uyarla bir süre görüşen CHP İL Yönetimi helallik isteyerek Düğün salonuna geçti.






İTFAİYEMİZ YOK
Ziyaretlerin ardından Belediye Düğün Salonundaki etkinlik başladı. Etkinliğe CHP İl Yönetimi ve CHP Afyon Milletvekili Ahmet Toptaş katıldı. Açılış konuşmasında beldeye yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren CHP Belde Başkanı Veysel Barutçu, gecede yaptığı konuşmada beldenin sorunlarını, çözüm yollarını ve CHP’nin diğer partilerden olan farklılıklarını anlattı.
Barutcu şunları aktardı: “Tam olması gerektiği gibi halkın partisi halkıyla buluşuyor. Bu bizim için bir ilk olmayacak sırayla diğer beldelerde aynı heyecanı ve coşkuyu hep beraber yaşacağız.
CHP Değirmenayvalı kasabası belde teşkilatı olarak bizler  her zaman kasaba halkına en iyi hizmetin verilmesi için elinden gelen tüm gayreti göstermiş ve  göstermeye devam edeceğiz. Yılmadan usanmadan ve de korkmadan. Eski ilçe başkanım Ercan Kaynarın bizlere öğrettiği bir şey vardı  dik durun ve dik duruşunuzdan kimseye taviz vermeyin kendilerine çok teşekkür ediyorum. Evet gün baş eğme günü değil başını dik tutma günüdür siz değerli kasaba halkına sesleniyorum kasabamız 4 dönemdir belediyeliktir ve hep muhafazakar partiler kasabamızın yönetime geçmiştir fakat bu partilerin başkanları her nedense yaptığı hizmetlerde halkının beğenisi alamamıştır. Örnek olarak sizlerle bir kaçını paylaşmak istiyorum.
Evet sabahın ilk ışıklarıyla işçi işine öğrenci okuluna pazarcı pazarına söyleyebilir misiniz saatinde gittiğini. Mümkün değil ben de bir işçiyim bende aynı sıkıntıları çekiyorum sizler gibi. Diğer bir mesele ise Allah korusun sağlık her şeyden önce gelir gece vatandaşımızın bir  hastası olsa müdahale edecek veya merkezdeki hastanelere götürecek bir ambulans veya bir gece nöbetçi şoför yok parası varsa komşusuna rica eder. O da Gönlü olursa götürür öte yandan kasabamızda herhangi bir olası büyük yangına karşı müdahale edecek itfaiyemiz yok. Çevre beldelerden itfaiye gelene kadar yangının açtığı zararı hepiniz az çok tahmin edebilirsiniz”

OYUNU BANA AT ÖYLE GEL DİYECEKLER
Veysel Barutcu şöyle devam etti: “Kasabamızda işe muhtaç sabit gelire muhtaç onlarca aileler var. Sizlere soruyorum madem bu ak parti mazlumun partisi ise neden sana iş vermiyor. Ailenizin her türlü isteklerini yerine getirmeniz için tabii iş vermek onların işine gelmez onlar vatandaşına 3 ay yetecek kadar yardım paketi ve kömür yardımı yapar. 3 4 ay benim vatandaşım yer ondan sonra elin aç karnın hamur deyim yerindeyse bekle verecek diye. Bizler diyoruz ki yılın 12 ayı da sana iş verse sende yılın 12 ayı evine ekmek götürsen olmaz mı? Onlar için olmaz neden derseniz onlara oy verecek bir daha vatandaş  bulamazlar.
Onlar alışmışlar halkını kendine muhtaç bırakmaya sen isteyeceksin o sana yakında sandığı gösterecek oyunu bana at gel öyle diyecek.
Sana yasak koyan mı var bakınız değerli kasabalı halkı cesaretin bittiği yerde esaret başlar. Neden esaret altına giriyorsun dik dur verdiğin verginin hesabını sor seçilen başkanlara seçildikleri makamın sana hizmet yeri olduğunu her seferinde yüzüne vur orası yan gelip yatma yeri değil hizmet etme yeridir de. Baktın hizmet vermiyor arkadaş istifanı ver biz bize hizmet verecek başkanı seçeceğiz demekten neden korkuyorsun? Onun düştüğü hataya sende düşersen geleceğimizin teminatı yavrularımıza her türlü sorunlardan arınmış bir kasaba bırakamayız arakamızdan dua yerine de beddua alırız”
 
TOPLANTILARIMIZ DEVAM EDECEK
CHP Merkez İlçe Başkanı Dr. M. Kemal Demirkırkan da konuşmasında CHP Merkez ilçede yerel seçim çalışmalarının başladığını, merkez ilçeye bağlı tüm beldelerde bu etkinliğin devam edeceğini ve sık sık tekrarlanacağını belirtti.
Demirkırkan "CHP önümüzdeki yerel seçimlere yönelik ciddi çalışmalar yapmaktadır. Başta Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı olmak üzere merkez ilçeye bağlı tüm belde seçimlerinde başarılı olacağımıza inanıyoruz. Halkımızın beğenisini kazanabilmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz. CHP Afyonda kabuğunu kırmıştır. Her alanda halka ulaşmaya çalışmaktadır. Önümüzdeki süreçte halkımızla yakın temas sağlayan bu tür etkinlik ve toplantılarımız devam edecektir" dedi.
CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz yaptığı konuşmada şunları söyledi; “biz bu partiyi atalarımızla savaş meydanlarında kurduk. Biz hiç sizden ayrı kalmadık. Bizler bugüne kadar kendimizi insanımıza iyi anlatamadık ama bu geceden sonra daha fazla iç içe olacağımıza inanıyorum. Bu geceye emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

DEĞİRMENAYVALILAR UYANIK İNSANLARDIR
CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş ise, yeni anayasa çalışmalarından bahsederek, “Bu anayasa Türkiye’yi bölme anayasasıdır. Halkın kafasını karıştırarak sizden bu konuda destek isteyeceklerdir. Ama Değirmenayvalılar uyanık insanlardır. Bu anayasanın Türkiye’yi böleceğinin farkına varan insanlardır. Önlerine gelecek olan referandumda Erdoğan’a gerekli cevabı vereceklerdir” diye konuştu.
Konuşmaların ardından gece bağlama eşliğinde türkülerle devam etti. 

Yorum yaz..

Hakkımızda

Değirmenayvalı Bilgi-işlem ekibi sitemizin güncellenmesini üstlenmiştir..

Değirmenayvalımıza...

Kasabamıza hoş geldiniz.....