Duyuru
Sitemize Hoş Geldiniz... Değirmenayvalımız artık bir marka haline gelecek...

22 Nisan 2013 Pazartesi

Yarın 23 Nisan



Bundan 93 yıl evvel Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı, bağımsız devlet olmanın ilk adımı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılmasının yıldönümü. Aynı zamanda Ulu Önder Atatürk’ün aydınlık geleceğimizin teminatı çocuklarımıza hediye ettiği  “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” dır.




Dünyada resmi olarak kutlanan ilk ve tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı milli kültürlerimizden biridir.  Milletimizin ve ülkemizin ortak umudu, geleceği ve en önemli hazinesi çocuklarımızdır. Bu nedenle,  bizlere düşen görev geleceğimizin mimarları olan çocuklarımızı, milli ve manevi duygularla donatarak; maneviyatı güçlü,  vatanına ve değerlerimize sahip çıkan birer birey olarak topluma kazandırmalıyız.
Bugüne anlam katan, gelecek hayallerimizin başkahramanları çocuklarımızın ve bütün vatandaşlarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimizle kutluyor ve bu vatan için hayatını vermiş tüm şehitlerimizi rahmetle anarak saygılarımızı sunuyoruz.

Değirmenayvalı Bilgi-işlem

Yorum yaz..

Hakkımızda

Değirmenayvalı Bilgi-işlem ekibi sitemizin güncellenmesini üstlenmiştir..

Değirmenayvalımıza...

Kasabamıza hoş geldiniz.....