Duyuru
Sitemize Hoş Geldiniz... Değirmenayvalımız artık bir marka haline gelecek...

23 Mayıs 2013 Perşembe

Bakanımız Bolvadin İlçesi ile kasabamızda Açılış ve Temel Atma Törenlerine Katıldı...

GÖLETİMİZ ZAFER BAYRAMINA KADAR BİTMEZSE MÜTEAHHİT CEZA OLARAK OKUL YAPTIRACAK....
   17.05.2013 Cuma günü Açılış ve Temel Atma Merasimine katılmak üzere Afyonkarahisar İli Bolvadin İlçesine gelen Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof.Dr.Veysel Eroğlu’nu Afyonkarahisar Valisi Sayın İrfan Balkanlıoğlu ve protokol mensupları karşıladı. Karşılamada Eskişehir Orman Bölge Müdürü Recep Ateş, Afyonkarahisar Orman İşletme Müdürü Metin Kalyoncu, Fidanlık Müdürü Alparslan Altıntaş hazır bulundu.
   Okul bahçesinde folklor gösterileriyle karşılanan Sayın Bakanımız vatandaşlarla ve öğrencilerle sohbet etti. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Çevre düzenlemesi ve Ağaçlandırma çalışmaları Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğünce yapılan ve hayırsever işadamı Ceylan Emet tarafından yaptırılan Ceylan Emet Lisesinin açılışı ile, Raziye Sultan-Yusuf Kayabaşı tarafından yaptırılacak olan 24 Derslik Sosyal Bilimler Lisesinin Temel Atma Törenine geçildi.
   Ceylan Emet ve Yusuf Kayabaşın konuşmalarının ardından kürsüye gelen Bakanımız Sayın Eroğlu;” Bu faydalı ve kalıcı eserleri Bolvadin’e kazandıran hayırsever işadamlarına teşekkür ediyor ve hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Törenin ardından Bolvadin İlçesinde esnafları ziyaret eden ve sorunlarını dinleyen Sayın Bakanımız Değirmen Ayvalı Göleti ve Sulaması Temel Atma Merasimine katılmak üzere İlçeden ayrıldı.
   DSİ tarafından yapılan Değirmen Ayvalı Göleti ve Sulaması törenine katılan ve yoğun ilgiyle karşılanan Sayın Bakanımız Değirmen Ayvalı’da yaptığı konuşmada:”Gölet İnşaatını yapan Firma Sahibini yanına çağırarak 2014 Zafer Bayramına kadar bitirme sözü aldı. Bitirmediği takdirde ceza olarak okul yaptırma cezası vereceğiz”dedi. Havai fişekler arasında temel atma töreni gerçekleştirildikten sonra Belediye Binasına geçen Sayın Bakanımız Belediye Başkanıyla bir süre görüştükten sonra Afyonkarahisara kareket etti. Yol üzerinde bulunan Sülün Kasabasında bir kahvehaneyi ziyaret eden Sayın Bakanımız vatandaşların sorunlarını dinledi.
   Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğünün Ağaçlandırma ve Çevre düzenlemesine büyük katkı sağladığı, Afyonkarahisarda tamamlanmış en büyük projelerden biri olan Akarçay Mesire yerini gezen ve vatandaşlarla sohbet eden Sayın Eroğlu Basın Mensuplarına yaptığı konuşmada;” Artık Afyonkarahisarlının piknik yapabileceği, dinlenebileceği, çayını kahvesini içebileceği, kitabını okuyabileceği huzurlu bir ortamı var. Bu projenin tamamlanması için özveriyle çalışan Afyonkarahisar Valisi Sayın İrfan Balkanlıoğlu’na, Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban’a, Vekilimiz Halil Ürün’e ve katkı sağlayan tüm kurumlara teşekkür ediyorum” diyen Sayın Eroğlu konuşmasını bir espiriyle tamamladı;” Akarçay çevresinde evi olan evsahipleri kiralık ilanlarına “Boğaz Manzaralı” yazabilirler” 

FOTOĞRAFLAR...

Yorum yaz..

Hakkımızda

Değirmenayvalı Bilgi-işlem ekibi sitemizin güncellenmesini üstlenmiştir..

Değirmenayvalımıza...

Kasabamıza hoş geldiniz.....