Duyuru
Sitemize Hoş Geldiniz... Değirmenayvalımız artık bir marka haline gelecek...

23 Mayıs 2013 Perşembe

Prof. Dr. Eroğlu Afyonkarahisar Değirmenayvalı Göleti ve Sulaması'nın Temelini Attı


Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Bolvadin’deki programının ardından Afyonkarahisar merkeze bağlı Değirmenayvalı beldesinde, Değirmenayvalı Göleti ve Sulaması'nın temel atma törenine katıldı.
Törende yaptığı konuşmada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye'de muhteşem bir dönüşümün yaşandığını ifade eden Prof. Dr. Veysel Eroğlu, "Dünyada artık, itibarlı bir Türkiye var." diye konuştu.
Prof. Dr. Eroğlu Konuşurken Yağmur Yağdı
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun konuşması sırasında yağan sağanak yağmur sebebiyle vatandaşlara DSİ tarafından yağmurluk dağıtıldı. Prof. Dr. Eroğlu, yağmura rağmen tören alanından ayrılmayan vatandaşlara teşekkür ederek, "Bizim her açılış ve temel atmada, yağmur yağar." diye espri yaptı.
Konuşmasının ardından Eroğlu, Değirmenayvalı Göleti ve Sulaması’nın temelini attı.
Balıçayırı Deresi üzerinde 38,5 metre yüksekliğinde inşa edilecek olan Değirmenayvalı Göleti ve ile 1.430 dekar tarım arazisinin damlama ve yağmurlama sulama sistemiyle sulanacak. Proje ile yöre çiftçisine yılda 1.5 milyon lira gelir artışı temin edilmiş olacak.
Programa, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, DSİ Genel Müdürü Akif Özkaldı, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
Eroğlu, daha sonra belde meydanında vatandaşlarla sohbet etti.

Yorum yaz..

Hakkımızda

Değirmenayvalı Bilgi-işlem ekibi sitemizin güncellenmesini üstlenmiştir..

Değirmenayvalımıza...

Kasabamıza hoş geldiniz.....