Duyuru
Sitemize Hoş Geldiniz... Değirmenayvalımız artık bir marka haline gelecek...

24 Temmuz 2013 Çarşamba

Değirmenayvalı Bilgi-işlem'e 2 ödül...

"Afyonkarahisar Yerel Medya Başarı Ödülleri" ikinci kez sahiplerini buldu. 


İnternet Haberciliği kategorisinde www.afyontime.com adlı web sitesiyle İsmail Ögeday birinci olurken, ikinciliği ve üçüncülüğü www.afyonkarahisar-spor.com isimli internet sitesi sahibi ve Değirmenayvalı Bilgi-işlem sorumlusu Mehmet Başeğmez AKÜ Rektörü Mustafa Solak'tan aldı.
afyonhaber.com ve 03haber.com gibi internet sitelerini geride bırakan afyonkarahisar-spor.com sitemiz, başarısını ilk yılından kanıtladı..
 Değirmenayvalı Bilgi-işlem sorumlusu Mehmet Başeğmez yaptığı açıklamada, "Yerel Medya başarı ödüllerinde liderleri geride bırakarak iyi bir performansla ikincilik ve üçüncülük elde ettik. Önümüzdeki süreçte daha iyi yerlere gelmeyi hedefliyoruz. Oluşturduğumuz projeler ve girişimlerle iyi yerlere geleceğimize inanıyoruz. Sitemizin tarihi çok eskiye dayanmamakla birlikte 25 Mart 2013'te tarih sahnesine çıktık. 5 aylık süreçte ödüle layık görülmemiz bizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Değirmenayvalı Bilgi-işlem olarak bu tür yarışmaların her zaman içinde olacağız. Yeni göletimizin tarihi araştırmasıyla da yarışmaya katıldık ancak övgüye değer görülmedi. Bir dahaki projede yine Değirmenayvalımızdan bir eserle yarışmaya katılacağız.. Teveccühe layık olmaya çalışacağız." dedi.

Yorum yaz..

Hakkımızda

Değirmenayvalı Bilgi-işlem ekibi sitemizin güncellenmesini üstlenmiştir..

Değirmenayvalımıza...

Kasabamıza hoş geldiniz.....