Duyuru
Sitemize Hoş Geldiniz... Değirmenayvalımız artık bir marka haline gelecek...

12 Eylül 2013 Perşembe

Çavdar'ı en çok hangi muhalif yıprattı...?

Muhalif kanattan olan Veysel Barutcu'yu hepimiz biliyoruz. Ak Parti aleyhinde çalışıyor bunu da biliyoruz.

Kendisi iyi ilişkiler kurmaya çalışan bir siyasi. Her beldede, her ilçede ve her ilde olduğu gibi kasabamızda da bir muhalif kanat var. Bu kardeşlerimiz ne yapıyor, adı üstünde muhalefetler. Bugün Suriyede, mısırda bulunan muhalifler gibi çalışıyorlar, tek fark savaş yok. İşini iyi yapan muhalefet başımızın tacıdır. Eğer bir muhalif amacına ulaşıyorsa, o zaman alnından öpmek şarttır. Barış olamaz mı, bütünleşme olamaz mı?
Diye bazı sorular aklımıza gelebilir, bazı konularda birleşilebiliniyor, ancak bildiğimiz gibi her konuda bir mutabakat sağlanamıyor. İki zıt kutup, bu zıt kutuplar birbirini çekiyor ama sonuca ulaşılamıyor.

Bunları niye aktarıyoruz, kasabamızda başka muhalif yok mu; var. Ama bizim gözlemlerimize göre bu muhalifler kendi safında yarışıyor. Biz bu yüzden Veysel Barutcu'yu tebrik ediyoruz. Kasabada iyi bir muhalefet, temiz bir muhalefet oluşturdu. İyi iletişim kuran herkesle anlaşabilinir. İletişimi düşük seviyede olan kimselerle anlaşmaya varılamaz. Kasabamızda başkan olarak seçilen Adem Çavdar'ı da iyi iletişimi ve etkili söylemleriyle yerden yere vuran Barutcu, Çavdar'ı en çok yıpratan kişi oldu. Bir belediye başkanını yıpratmak da övünülecek bir durum değil ancak gidişat kötüyse, buna bazı kesim ve kesimler dur diyebilmeli. Bu durumdan dolayı Barutcu'yu tekrar kutluyoruz ve çalışmalarında başarılar dileriz...

Değirmenayvalı Bilgi-işlem...

Yorum yaz..

Hakkımızda

Değirmenayvalı Bilgi-işlem ekibi sitemizin güncellenmesini üstlenmiştir..

Değirmenayvalımıza...

Kasabamıza hoş geldiniz.....