Duyuru
Sitemize Hoş Geldiniz... Değirmenayvalımız artık bir marka haline gelecek...

13 Eylül 2013 Cuma

Değirmenayvalı Bilgi-işlem rekora koşuyor...


Bugüne kadar yaptığı haberlerle ve kurduğu sistemlerle adından söz ettiren Değirmenayvalı Bilgi-işlem bu serüvene www.degirmenayvali.bel.tr ile başladı.


Daha sonra www.degirmenayvali.com adresiyle serüvenine devam eden Değirmenayvalı Bilgi-işlem, www.dayvali.website.org adresiyle yoluna devam ediyor. Bu görevi yaparken, iyi bir izlenimi de beraberinde getiren bilgi-işlem kulübümüz, bu yolda bazen yalnız, bazen de ekip ruhuyla çalıştı. Şu anda Değirmenayvalı Bilgi-işlem'e gönülden destek veren Zafer Öztürk'e teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Ayrıca başarılarının daim olmasını istediğimiz Değirmenayvalı Bilgi-işlem, kasaba dışında yaşayan vatandaşlarımıza ışık tutmaktadır. Bilgi işleme sürecinde diğer beldeler ve ilçeler düzeyindeki yerini alan bilgi-işlem kulübümüz, kasabamızda birçok ilki de gerçekleştirmiştir. Diğer beldeler arasında da aktiflik yönünden ilk olma özelliği taşıyan sitemize tek rakip Salar kasabası'dır. Siyasi çevreler tarafından da takip edildiğimizin farkındayız. Teveccühlerinize teşekkür eder, saygılarımızı sunarız..


Değirmenayvalı Bilgi-işlem yönetimi....


Yorum yaz..

Hakkımızda

Değirmenayvalı Bilgi-işlem ekibi sitemizin güncellenmesini üstlenmiştir..

Değirmenayvalımıza...

Kasabamıza hoş geldiniz.....