Duyuru
Sitemize Hoş Geldiniz... Değirmenayvalımız artık bir marka haline gelecek...

24 Kasım 2013 Pazar

Hakem Katliamı: 2 ölü 2 yaralı...


Olaylı maçta 2 kırmızı kart, 2 yönetici saha dışı

1.Amatör Lig B grubunda dün oynadığımız Sadıkbeyspor maçında 2 kırmızı kart çıktı, Antrenör ve Kulüp yöneticimiz de tribüne gönderildi. Olaylı maçın ardından yönetici Akif Çivi hakemlerin adaletsizliği konusunda İl Hakem Kurulu Başkanlığının bir açıklama getirmesini istedi.


Maçın 55. dakikasında frikik kazanan Sadıkbey takımı, frikiği kullandı ve top ceza sahasına yöneldi. Topu kontrol etmek isteyen kalecimiz Ömer’in rakibine sert müdahalede bulunduğunu tespit eden maçın hakemi, penaltı noktasını gösterdi ve kaleciye kırmızı kart çıkardı.
Bu dakikadan sonra 10 kişi kalan takımımız, 3-2 geriye düştüğü maçta bir gol ümidiyle yüklendi. Sadıkbey ceza sahasında yere düşürülen Ozan’ın pozisyonuna da penaltı düdüğünü çalan hakem, penaltıyı kullanan ve gole çeviren Ali’nin sevinci sırasında küfür ettiğini tespit ederek bir kez daha kırmızı kartını çıkardı.
“HAKEM MAÇI KATLEDİYOR”

Saıkbeyspor’un 6-3 kazandığı maçı 9 kişi tamamlayan takımımız futbolcuları maçın son 5 dakikasında topa dokunmayarak maçın hakemini protesto etti. Kulüp Başkanı Akif Çivi maçın ardından yaptığı açıklamada, “İl Hakem Kurulunun artık hakemlerin adaletsizliğini görmesi gerekiyor. Biz her maçta bu tür vakalarla karşılaşıyoruz. Biz son sıradayız diye idareten bir hakem atanıyor. Ve hakem maçı katlediyor. Artık bu duruma bir dur denmesi gerekiyor.”dedi.

Yorum yaz..

Hakkımızda

Değirmenayvalı Bilgi-işlem ekibi sitemizin güncellenmesini üstlenmiştir..

Değirmenayvalımıza...

Kasabamıza hoş geldiniz.....