Duyuru
Sitemize Hoş Geldiniz... Değirmenayvalımız artık bir marka haline gelecek...

30 Aralık 2013 Pazartesi

Ummuhan Özpınar'ın projeleri.. (devamı)



Özpınar'ın projeleri devam ediyor...
-Yap-işlet-devret modeliyle belediye dükkanları yapılacak.. Değirmenayvalı sanayi sitesi kurulacak...
-Tarım kooperatifi kurulacak ve bayanların-erkeklerin çalışabileceği kuru meyve-sebze ihraç edilecek. Ayrıca markamız oluşturulacak..
-Mezarlığa ses sistemi kurulacak.. mezarlıkta ebediyete intikal eden kardeşlerimiz dijital ortama taşınacak. Hafızlarımız yine mezarda perşembe günleri kuran okuyacak..
-Değirmenler yeniden hayata geçirilecek ve mesire alanımızda bir tane temsili değirmenimiz olacak..Değirmen kuracakların belediye ve KOSGEP fonundan yararlanmaları sağlanacak.
-Değirmenayvalıspor'un hak ettiği yere gelmesi için çaba sarf edilecek. Halı saha ve çim saha yapılması için gerekli girişimlerde bulunulacak, teknik direktör ve antrenörlerle görüşülecek.
-Eğer belediye başkanı seçilirsem maaşımın büyük bölümünü almayacağım. Maaşımın bin TL'sini 4 tane camiye her ay paylaştıracağım. Maaşımın bir kısmıyla da belediyede fon oluşturarak o fona aktarılacak. Askere gidecekler ve evleneceklerin bu fondan yararlanması sağlanacak..Diğer ihtiyacı olan vatandaşlarımız da fondan yararlanabilecek.
-Köy ihtiyar cemiyeti kurulacak. Cemiyetteki  kişilerle beraber kararlar alınacak ve istişare meclisi oluşturulacak.. mahalle muhtarlarıyla da her hafta bir araya gelinecek.. sorunlar dinlenip çözüm önerileri görüşülecek..

DEVAMI VAR....

Yorum yaz..

Hakkımızda

Değirmenayvalı Bilgi-işlem ekibi sitemizin güncellenmesini üstlenmiştir..

Değirmenayvalımıza...

Kasabamıza hoş geldiniz.....