Duyuru
Sitemize Hoş Geldiniz... Değirmenayvalımız artık bir marka haline gelecek...

13 Ocak 2014 Pazartesi

AFYONKARAHİSAR’DA ŞOFÖR ESNAFI YİNE ‘ÜLKER’ DEDİ


Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın 2014 yılı olağan genel kurulunda mevcut Başkan Mevlüt Ülker güven tazeledi. Kasabamızdan Veli Seyman da yönetimdeki yerini korudu..
Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın dün sabah saatlerinde başlayan genel kurulunda mevcut Başkan Mevlüt Ülker, Oktay Nergiz, Nizamettin Avcı ve Çetin Akyol olmak üzere 4 ayrı liste yarıştı. 
895 üyenin oy kullandığı genel kurulda 388 oy alan mevcut Başkan Mevlüt Ülker güven tazeledi. Mevlüt Ülker’in en yakın takipçisi ise aldığı 281 oy ile Oktay Nergiz oldu. Oylamanın ardından güven tazeleyen Başkan Mevlüt Ülker, 2’nci dönemde şoför esnafının hak ve hukukunu gözeterek, onların menfaatleri için hizmet vereceklerini söyledi.
AFYONKARAHİSAR’DA ŞOFÖR ESNAFI YİNE ‘ÜLKER’ DEDİ

Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın 2014 yılı olağan genel kurulunda mevcut Başkan Mevlüt Ülker güven tazeledi. 
Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın bugün sabah saatlerinde başlayan genel kurulunda mevcut Başkan Mevlüt Ülker, Oktay Nergiz, Nizamettin Avcı ve Çetin Akyol olmak üzere 4 ayrı liste yarıştı. 895 üyenin oy kullandığı genel kurulda 388 oy alan mevcut Başkan Mevlüt Ülker güven tazeledi. Mevlüt Ülker’in en yakın takipçisi ise aldığı 281 oy ile Oktay Nergiz oldu. Oylamanın ardından güven tazeleyen Başkan Mevlüt Ülker, 2’nci dönemde şoför esnafının hak ve hukukunu gözeterek, onların menfaatleri için hizmet vereceklerini söyledi.

Yorum yaz..

Hakkımızda

Değirmenayvalı Bilgi-işlem ekibi sitemizin güncellenmesini üstlenmiştir..

Değirmenayvalımıza...

Kasabamıza hoş geldiniz.....