Duyuru
Sitemize Hoş Geldiniz... Değirmenayvalımız artık bir marka haline gelecek...

31 Ocak 2014 Cuma

Değirmenayvalı Bilgi-işlem Çözüm önerisi..



İtfaiye aracı çok önemli bir konu.. Üzerinde hassasiyetle durulması gereken bir nokta.. Bize gelen bir yorumda vatandaş siyasi malzeme yapmayın demiş.. Burası siyaset yeri değil bir, ikincisi herkese cevabımız var yazmaktan geri kalmayın siz, biz çözüm de gösteririz..

Çözüm şu olmalıydı.. Belediyenin başındaki adam, gidip ikinci bir itfaiye aracı alabilirdi.. Devlet alma mı diyecek.. çocuk kandırmasınlar, bu araç sorunluydu diye..Ayrıca bir ambulans da alınmalıdır, bazı belediyelerde var, bunu illa birisi verecek diye bakmak da yanlış.. Tabii bu alım işlemi daha önce belirttiğimiz üzere son yılda bir şeyler yapmak anlamsız.. Söz gelimi şimdilerde bir itfaiye aracı veya farklı bir araç getirmek çok anlamsız karşılanır.

Öte yandan Burada bizim sayemizde yazışılıyor veya fikirler söyleniyor.. Olaylara dışardan baktığımız telaffuz edilmiş.. Eğer biz kasabanın içinden bir gözle bakmıyorsak bu tür bir yafta yapıştırabilir. Ancak bu yaftanın yapıştırlması için bizim hiçbir şeyle ilgilenmememiz gerekir. O zaman da şu soru akla gelir: Belediye neden tanıtım hizmetlerini yapmıyor?.. Burada bir politikadan da bahsedeceğiz. Bizim politikamız Birilerini kötülemek veya ayağa düşürmek değil. Biz kötü giden bir şeyler varsa bunu yazarız.. Bize doğru gelen bir varsa bunu da yazarız. Ancak politikamız hiçbir zaman siyasi olarak ayrıcalık kazanmamıştır. Bizim için kişilik önemlidir. Biz kişilere değer veririz veya vermeyiz..

Saygılarımızla...

DEĞİRMENAYVALI BİLGİ_İŞLEM

Yorum yaz..

Hakkımızda

Değirmenayvalı Bilgi-işlem ekibi sitemizin güncellenmesini üstlenmiştir..

Değirmenayvalımıza...

Kasabamıza hoş geldiniz.....