Duyuru
Sitemize Hoş Geldiniz... Değirmenayvalımız artık bir marka haline gelecek...

8 Ocak 2014 Çarşamba

Özkaynak maliyetlerle ilgili açıklama yaptı...


DP adayı İsmail Özkaynak, yatırım ve hizmetlerin maliyetlerinin hesaplanıp ondan sonra projelerin açıklanacağını söylemişti.

Özkaynak, hamam ve fırın gibi hizmetlerin önemine değinerek, burada yapılacak masrafların çıkarılması gerektiğini kaydetti.
Özkaynak şunları ifade etti: "Hamam ve fırın gibi müşterek yapıların yerel yönetimlerce işletilmesi zor değildir. Ancak bunların bir yapım aşaması vardır. Bu yapım aşamasında bir maliyet çıkarılır. Maliyet çıkarıldıktan sonra yapılacak yer belirlenir ve bütçe olanaklarıyla bu tip yapılar vücuda gelir. Kasabamız zaten inşaatçılıkla uğraşan bir kasaba. Bu tür yapıların yapılması zor değil. Ama herkes bir ev yaparken bile yapının maliyetini hiç olmazsa kabataslak çıkartıyor. Benim şu kadar param gider diyor. Biz de belediye işlerinde projelerimizi açıklamadan önce yaklaşık maliyetleri hesaplayacağız. Maliyet hesabından sonra projelerimizi fotoğraflandıracağız. Daha sonra konum itibariyle yeni oluşacak projemizin görüntüsünü çıkaracağız. Bundan sonraki işlemimiz de projenin yapılacağı yerin şu anki halini fotoğrafa yansıtmak olacaktır. Allah yapacağımız projelerde bizlere muvaffakiyetler versin. Projelerimizi açıkladıktan sonra da seçmenlerimizle buluşacağız. Kasabamızdaki adaylarla da hasbihal edeceğiz. Biz alışılmışın dışında bir yol izliyoruz. Allah cümlemizin yolunu açık etsin."

İsmail Özkaynak özgeçmiş...
İlkokulu ve Ortaokulu Fatih İlköğretim okulunda bitirdi. 92-2000 yılları arasında bu okulu bitirdikten sonra Ticaret Lisesi Muhasebe bölümünü tamamladı. Belirli bir dönem pazarlama işi yaptıktan sonra iş hayatına atıldı. Şu anda halen Yeşilay Hazır Betan'da resmi muhasebe işlerinde çalışıyor.

Yorum yaz..

Hakkımızda

Değirmenayvalı Bilgi-işlem ekibi sitemizin güncellenmesini üstlenmiştir..

Değirmenayvalımıza...

Kasabamıza hoş geldiniz.....