Duyuru
Sitemize Hoş Geldiniz... Değirmenayvalımız artık bir marka haline gelecek...

8 Ocak 2014 Çarşamba

Sayın Adem Çavdar taraftarına...

Bize gelen yorumu sizlerle paylaşıyoruz...
site yöneticisi bu site benim diye istedigin yorumları yayınlıyorsun istediklerini yayınlamıyorsun sen den gazeteci haberci değil hiç bi şey olmaz NEDEN Mİ : Tamam heberciler illaki taraf tutar istediğin tarafı tut ama sen ADEM BAŞKAN a kızmış olabilirsin ama onun seçmenlerinin yorumlarını bari engelleme zaten böyle yaptıgın için seni köyde ciddiye bile alan yok halbuki gerçek gazeteci ve haberci gibi davransan bütün kasaba halkına ve adaylara eşit mesafede habercilik yapsan insanlar sana mesleginde daha çok yardımcı olacaklardır bundan emin ol..

Cevap: Adem Çavdar taraftarı kim olduğunu az çok biliyorum. Böyle fazla argodan uzak duran ve inandığın uğruna kendini paralayan birisin. Bu sataşmaya girmezdim Ama ciddiye alınmadığımı telaffuz etmişsin.. Sen mi ciddiye alınıyorsun sanki kendini beğenmiş..
Adem Çavdar hizmet yapmadı demiyoruz.. Her dönemden fazla iş yapıldı. Ama hiç kimseyle iyi geçinilmedi... Sana şöyle anlatayım.. Birisi vali olmadan önce annesi oğlum sen adam olamazsın demiş.. O kişi vali olmuş.. Vali olduktan sonra annesini makamına çağırmış.. Annesi de makama geldikten sonra oğlu "bak anne vali oldum" demiş... 
Annesi oğlum "Vali olmuşsun ama adam olamamışsın" demiş.. Bu bir misal.. O zaman sen de adam olsaydın da Adem Çavdar'la bir olup biraz kasabayı tanıtım girişimine girseydin.. Nasıl olurdu..

Yorum yaz..

Hakkımızda

Değirmenayvalı Bilgi-işlem ekibi sitemizin güncellenmesini üstlenmiştir..

Değirmenayvalımıza...

Kasabamıza hoş geldiniz.....