Duyuru
Sitemize Hoş Geldiniz... Değirmenayvalımız artık bir marka haline gelecek...

28 Mart 2014 Cuma

Çavdar'ın bir dönemde yapılmasını öngördüğü 15 tane iş var..



Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Adem Çavdar'ın dağıttığı yeni dönemde yapılması ve bitirilmesi öngörülen işlere baktığımız zaman 15-16 maddenin çok basit ve bir kalemde yazıldığı, üzerinde uğraşılmadığı görülmektedir. Biz başkanımızdan çok daha iyi işler değil projeler bekliyorduk. Ancak umduğumuza nail olamadık. Projeler askıya alındı, yani projeler başka bahara kaldı.. Allah yine de yardımcımız olsun.

1 saatte yazılabilecek bu belge basit ve sıradandır. Bir kişiye yazdırılan bu maddelerin içinde yer alan 8 derslikli okulun yapımı da belediyeyle ilgili olmayıp belediyenin sadece Milli Eğitime yer gösterdiği bir olaydır. Araçlarla ilgili maddeler de benzeşmektedir. Sadece bir maddeye belediyemiz el atmıştır.. O da güneş enerjisiyle ilgili olan madde.. o da iller bankasına havale edilmiştir.

Yani bu şekilde uğraşılmadan bir belgenin hazırlanması ve kamuoyuna sunulması hiç de iç açıcı bir gelişme değildir. Bu belgenin yanında sunulan yapılan hizmetler konusunda da vatandaşın yarım iş yapıldığı konusunda bir değerlendirmesi bulunmaktadır. Ayrıca vatandaşlarımız halkla iç içe olan bir başkan istiyor. Halkla iletişimi zayıf, ayrıştırıcı bir kimliği belediyede görmek istemiyor. Bu düşünceler ortak bir kanaattir. Bir kişinin veya zümrenin fikri değildir. Diğer belediye başkan adaylarımızın en az 20 tane yapacağı iş varken iktidar partisinin adayına 15 maddelik iş emirleri hiç de yakışmıyor.. Yine de Adem Çavdar'a da seçimlerde başarılar dileriz. Diğer adaylarımıza da başarı dileklerimizi sunarız. Allah seçmenlerimizin de adaylarımızın da yardımcısı olsun...

Bu düşüncelerle belediye seçimlerinde halkın el ele vererek bir yönetim seçeceği kanaatindeyiz... Seçimlerin hayırlara vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ederiz.. 

Yorum yaz..

Hakkımızda

Değirmenayvalı Bilgi-işlem ekibi sitemizin güncellenmesini üstlenmiştir..

Değirmenayvalımıza...

Kasabamıza hoş geldiniz.....