Duyuru
Sitemize Hoş Geldiniz... Değirmenayvalımız artık bir marka haline gelecek...

23 Ocak 2017 Pazartesi

KINALI KUZULARIMIZ ASKER EĞLENCESİ YAPTI

KINALI KUZULARIMIZ ASKER EĞLENCESİ YAPTI

Afyonkarahisar'ın Değirmeayvalı beldesinde 1997/1 tertip asker adayları Değirmenayvalı İlkokulu bahçesinde asker eğlencesi yaptı.

Asker eğlencesine asker adaylarının aileleri ve belde halkı katıldı. Dün akşam saatlerinde yapılan asker eğlencesinde Şubat ayında silah altına alınacak asker adayları gönüllerince eğlenerek askere alınacağı günü beklemeye başladı.
97/1 asker adaylarının aileleri de kınalı kuzularına kına yakarak askere uğurladıklarını kaydettiler. Aileler oğullarıyla fotoğraf çektirerek, geceyi ölümsüzleştirdiler.

Asker babaları ve anneleri yaptıkları açıklamada, "Allah askerlerimizin burnunu kanatmadan getirip götürmek nasip etsin.  Pergamber ocağında ülkemizin bekasına kasteden hainlere cezasını vermek için evlatlarımıza kına yakara askere gönderiyoruz. hiçbir terör örgütü Mehmetçiğimize diz çöktüremez. Bu ülke bütün şer odaklarıyla tek başına mücadele etme yürekliliğine sahiptir.
Cumhurbaşkanımız ve Başkamutanımız recep Tayyip Erdoğan'ın da dediği gibi Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez."dediler.>>MEHMET BAŞEĞMEZ







Yorum yaz..

Hakkımızda

Değirmenayvalı Bilgi-işlem ekibi sitemizin güncellenmesini üstlenmiştir..

Değirmenayvalımıza...

Kasabamıza hoş geldiniz.....