Duyuru
Sitemize Hoş Geldiniz... Değirmenayvalımız artık bir marka haline gelecek...

15 Haziran 2011 Çarşamba

Çehreyi değiştirdik

Çehreyi değiştirdik
 
Beldemiz Belediye Başkanı Adem Çavdar, kısıtlı imkanlarla büyük işlere imza attıklarını söyledi.

Kasabamızda engebeli bir arazide kurulu olması nedeniyle alt yapı çalışmalarının zorlukla yapıldığını söyleyen Başkanımız Adem Çavdar, “Biz bütün bu zorluklara rağmen, kanalizasyon çalışmalarına başladık ve bir çok yere alt yapıyı götürdük. Kasabamızda düz bir arazi yok. O nedenle yaptığımız çalışmalar çok önemlidir” dedi. Değirmenayvalı Belediye Başkanı Adem Çavdar “Kasabamızın en büyük sorunu kanalizasyondu. Biz göreve başlar başlamaz bu soruna el attık. Şimdiye kadar gelenler, kanalizasyon işini hayal bile edememiş. Biz sorunun üstüne cesaretle gittik ve kasabamızın bir çok yerine kanalizasyonu götürdük.  Son eve hizmet götürünceye kadar çalışmalarımız devam edecektir” diye konuştu. 
Yollarımız ulaşımı rahatlatacak
Kasabaya ikinci kabir yeri için çalışmaların sonuna geldiklerini  söyleyen Başkanımız Adem Çavdar, “Yeni kabir yerinde çalışmalarımız devam ediyor. Yeni kabir yerimiz sayesinde bu sorun da bitmiş olacaktır” Değirmenayvalı Belediye Başkanı Adem Çavdar, yeni yollar açtıklarını, mevcut yolların genişletilmesi için de çalışmaların devam ettiğini söyledi. Başkan Çavdar, “En uçtaki eve yol açtık, kanalizasyon bağladık” dedi. Başkan Çavdar, eğitime büyük önem verdiklerini, çocukların başarısı için belediye olarak ellerinden geleni yaptıklarını sözlerine ekledi.
Yeni camimiz tamamlanmak üzere
Belediye Başkanımız Adem Çavdar, kasabaya yeni bir caminin yapıldığını söyledi.Yeni caminin çok yakında ibadete açılacağını söyleyen Başkan Çavdar, “Yeni camimiz için belediye olarak her türlü desteği verdik. Bundan sonra da her türlü hizmeti vermeye devam edeceğiz” dedi.

Yorum yaz..

Hakkımızda

Değirmenayvalı Bilgi-işlem ekibi sitemizin güncellenmesini üstlenmiştir..

Değirmenayvalımıza...

Kasabamıza hoş geldiniz.....