Duyuru
Sitemize Hoş Geldiniz... Değirmenayvalımız artık bir marka haline gelecek...

1 Ocak 2013 Salı

Başkan’dan şikayetçi oldular



Beldemiz Şehit Ahmet Mahallesi’ndeki vatandaşlar yollarının yapılmadığı için Belediye Başkanı’ndan şikayetçi oldu.

Belediye Başkanı Adem Çavdar’ın kapılarının önünde bulunan dereyi yapmadığını savunan belde halkı haklarını arayacaklarını bildirdiler. Küçük bir mahalle olduklarını kaydeden mahalle sakinleri kasabanın kendileri tarafında bulunan yakasının köy görünümünde olduğunu ifade ettiler. Başkan’a defalarca konuyu ilettiklerini ancak bir çözüm bulamadıklarını kaydeden mahalleli, dereyi andıran yokuşun bir an önce düzelmesini istiyor.



Belediyemizin sesimizi duyması gerekiyor
Yağmur sularının yokuştan aktığını ifade eden beldedeki vatandaşlar, Belediye’nin bu duruma çözüm bulamayacak kadar aciz olamayacağını düşündüklerini ilettiler. Mahallede ikamet eden Mehmet Arslan, “Biz her gün buradan gelip geçiyoruz. Başkan’dan burayı yapmasını istedik. Odamıza, bağımıza, bahçemize buradan gelip gidiyoruz. Eşeklerimizle yükleri buradan geçiriyoruz. Burada belediyemizin sesimizi duyması gerekiyor. Kasabamızın her yerine aynı hizmet gitmesi gerekiyor” ifadelerine yer verdi.
 

SYDV bize yardımcı olsun
Yokuşun evlerinin önünden geçtiğini söyleyen 67 yaşındaki Hatice Nine de yıllardır bu yokuşun kendileri için zorluk olduğunu kaydetti. Yokuşu emekleyerek çıkabildiğini dile getiren Hatice Nine, “Yaşlılarımızın rahat ettirilmesi gerekiyor. Beldemizde maalesef buna özen gösterilmiyor. Belediye diye bir kurum var ama menfaatler her şeyin üstünde demek ki. Başkan Bey buraya gelip bizim halimizi görüyor. Ama görmezden geliyor. Afyon merkezde SYDV diye bir kuruluş varmış. Burası bile biz yaşlıların bakımını üstleniyor. Kasabamızdan da SYDV aracılığıyla ev sahibi olan ve imkanlardan yararlanan var. Kocaman belediye bizim işimizi göremiyor. Bizi mağdur ettikleri için nereye şikayet edilmesi gerektiğini de bilmiyoruz. Yetkililerin bize sahip çıkması için buradan sesleniyoruz” dedi.

Yorum yaz..

Hakkımızda

Değirmenayvalı Bilgi-işlem ekibi sitemizin güncellenmesini üstlenmiştir..

Değirmenayvalımıza...

Kasabamıza hoş geldiniz.....