Duyuru
Sitemize Hoş Geldiniz... Değirmenayvalımız artık bir marka haline gelecek...

10 Mart 2013 Pazar

Başkan güya cevap verdi

(Basın açıklamasıdır...)

Değirmenayvalı Belediye Başkanı Adem Çavdar, Afyon yerel basınında yer alan kanalizasyon sıkıntısıyla ilgili iddialara cevap verdi.

İlkokulun eksiklerini görmezden geldiği yolundaki haberlerle ilgili olarak muhabirimize açıklamada bulunan Belediye Başkanı Adem Çavdar, böyle bir durumun söz konusu olmadığını iddia etti.
Çavdar, beldede 22 kilometre kanalizasyon çalışmasını, elinden gelenin en iyisiyle yaptığını, bunun bazı kötü kesimler tarafından görmezden gelindiğini ve yalan yanlış haberlerin çıktığını belirtti. 
Belde halkına kapılarının açık olduğunu ifade eden Çavdar, “Kimseyi ayırt etmiyorum, hepsi beldemizin vatandaşıdır. İsteklerini 24 saat bana ulaştırabilirler ki, ulaşıyorlar da” dedi.

BELEDİYE PANOSU NİYE BOŞ?
Beldemizdeki vatandaşlar da açıklamayı kınayarak, belediye başkanının önemli icraatlarının yanında kulak asmadığı birçok işin olduğunu bildirdiler. "Okula 2 adet büz vermeyerek okulu mağdur eden başkan, bir de üste çıkmaya çalışıyor" diyen belde halkı, "Başkanın yaptığı ve yapmadığı işleri sıralarsak kendisi zararlı çıkar.. Hani seçimden sonra belediyenin meclis tutanakları belediye panosuna asılacaktı. Niye asılmıyor. Vatandaş meclisten nasıl haberdar olacak. Başkan halkla ne kadar iç içe. Bunlar tartışılır. Vatandaşlarla 24 saat konuştuğu konusuna gelince herkes konuşur ama iş üretmek başka bir meşkaledir" ifadelerinde bulundu.

Yorum yaz..

Hakkımızda

Değirmenayvalı Bilgi-işlem ekibi sitemizin güncellenmesini üstlenmiştir..

Değirmenayvalımıza...

Kasabamıza hoş geldiniz.....