Duyuru
Sitemize Hoş Geldiniz... Değirmenayvalımız artık bir marka haline gelecek...

6 Mart 2013 Çarşamba

Okulun kanalizasyonu Başkan'ın keyfini bekliyor



 
Belediye Başkanı Adem Çavdar’ın ilkokulun eksikliklerini görmezden geldiği iddia edildi.

Merkeze bağlı Değirmenayvalı Belediye Başkanı Adem Çavdar’ın Değirmenayvalı İlkokulu’nun önünde bulunan kanalizasyonu yapmadığı bildirildi. Okul yönetiminin ısrarlı çabalarına rağmen kanalizasyonu yapmayan Başkan Çavdar, öğrencileri mağdur ediyor.






BAŞKAN BİZİ OYALIYOR
Kışın çamur olan yollardan geçmek zorunda kalan öğrenciler, kanalizasyonun bir an önce yapılmasını istiyor. Okula çamurla girildiğini belirten okulun temizlik görevlileri de Başkan’a isyan ediyor. Kendi imkanlarıyla okulun önündeki bir bölüme parke taşı getirdiklerini söyleyen görevliler, öğrencilerin yağmurlu havalarda okulun içine çamurla girdiklerini kaydettiler. Belediye Başkanı’ndan defalarca büz istediklerini ifade eden görevliler, Başkan’ın kendilerini oyaladığını ve okulun önünden geçen yolun onarılacağını söylediğini dile getirdiler.
 
VALİ GELDİĞİNDE FARKLILAŞIYOR
Çocuklarını okula gönderen veliler de Başkan Çavdar’ın vurdumduymaz bir tavır içerisinde bulunduğunu ve birçok konuda belde halkını oyaladığını savundular. Yetkililerin konuya et atmasını isteyen vatandaşlar, Belediye Başkanı’nın Vali geldiğinde farklı bir tavır takındığını belirttiler. Başkan’ın vatandaşlara her zaman aynı ölçüde davranmasını isteyen vatandaşlar, “Vali geldiğinde biz efendiyiz, gittiğinde köylü müyüz” dediler.

Yorum yaz..

Hakkımızda

Değirmenayvalı Bilgi-işlem ekibi sitemizin güncellenmesini üstlenmiştir..

Değirmenayvalımıza...

Kasabamıza hoş geldiniz.....