Duyuru
Sitemize Hoş Geldiniz... Değirmenayvalımız artık bir marka haline gelecek...

5 Mart 2013 Salı

Müdür, öğrencilere Türk bayrağı hediye etti





Değirmenayvalı İlkokulu Müdürü Nazmi Yıldırım, her hafta bir sınıfın temiz sınıf olarak seçildiğini ve Türk bayrağı hediye ettiklerini söyledi.

Müdür Yıldırım, her hafta temiz bir sınıf seçildiğini böylece öğrencilerin kendilerine olan güveninin arttığını bildirdi. Yıldırım yaptığı açıklamada, okullarında temiz sınıf uygulamasına geçtiklerini ifade ederek, “Okulumuzda temiz sınıf uygulamasını geçtiğimiz hafta başlattık. Uygulamamızda ilkokulumuzdaki sınıflarımız arasında en iyi sınıfı seçtik. Bu kapsamda 3-B sınıfını en temiz sınıf olarak seçtik. Sınıfımıza bir adet de Türk bayrağı hediye ettik. Bu bayrağı her hafta farklı bir sınıfımıza vereceğiz. En temiz olarak gördüğümüz sınıfı bu şekilde ödüllendireceğiz” dedi.

SINAVLARDA BAŞARI YAKALIYORUZ
3-B Sınıf Öğretmeni Akile Tikit de açıklamasında, sınıfının en temiz sınıf olarak seçilmesinden memnuniyet duyduğunu ifade etti. Tikit, “En temiz sınıf seçildiğimiz için öğrencilerime teşekkür ettim. Öğrencilerimi seviyorum. Temiz sınıf seçilmemizle birlikte öğrencilerimiz derslere katılımı da yoğunlaştı. İlerleyen haftalarda bu başarının sınavlara da yansıyacağını düşünüyorum” diye konuştu.
Tikit, interaktif uygulamalarla öğrencilere ders verdiklerini ve öğrencilerin de uygulamalarla dersi daha iyi anladıklarını sözlerine ekledi. 

Yorum yaz..

Hakkımızda

Değirmenayvalı Bilgi-işlem ekibi sitemizin güncellenmesini üstlenmiştir..

Değirmenayvalımıza...

Kasabamıza hoş geldiniz.....