Duyuru
Sitemize Hoş Geldiniz... Değirmenayvalımız artık bir marka haline gelecek...

21 Mart 2013 Perşembe

Süt 70 kuruşa düştü



Beldemizdeki süt toplama merkezi Karagöz Ticaret, sütlerin 70 kuruştan toplandığını bildirdi.

Kasabada faaliyetlerini sürdüren Karagöz Market İşletmesi günlük olarak vatandaşlardan süt topluyor. Sütlerin bayi tarafından 80 kuruştan 70 kuruşa düşürüldüğünü söyleyen işletme sahibi Mehmet Karagöz, Değirmenayvalı ve Büyükkalecik olmak üzere iki farklı merkezde süt toplama faaliyetlerinin sürdüğünü dile getirdi.





BİRKAÇ KEZ ELEKTEN GEÇİRİYORUZ
Talep-arz meselesine bağlı olarak fiyatların değiştiğine işaret eden Karagöz "Vatandaşların sütlerini sabah erken saatlerde başlayarak öğleye kadar topluyoruz. Daha sonra süt süzme tesisimizde sütleri biriktiriyoruz. Sütün kilosunu 70 kuruştan alıyoruz, vatandaşlar da bizi tercih ediyor. Süt işinde sütü kestirmemek önem arz ediyor. Bir tane saman çöpü de sütün içine girse süt kesiliyor ve telef oluyor. Bunun için biz de sütlerimizi birkaç kez elekten geçiriyoruz. Daha sonra süt ürünleri merkezine ulaştırıyoruz.” dedi.

“EVLERE SERVİS YAPIYORUZ”
Karagöz şöyle devam etti: “Ayrıca kasabamızda un-yem satışını da evlere servis şeklinde gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlar bize ne kadar un-yem-kepek istediklerini bildiriyor. Biz de akşam saatlerinden itibaren vatandaşlarımıza yemlerini teslim ediyoruz. Servisimizden memnun olan vatandaşlar, bu hizmetimizden dolayı bizi tercih ediyor. Ödemeleri de vatandaşlarımızı sıkmadan yapmaya gayret gösteriyoruz. Amacımız vatandaşlarımızın daha kolay alışveriş yapmasını sağlayarak kaliteli hizmet vermektir. Bu amaçla başladığımız ticarethanemizde 5. yılımızı doldurduk."

Yorum yaz..

Hakkımızda

Değirmenayvalı Bilgi-işlem ekibi sitemizin güncellenmesini üstlenmiştir..

Değirmenayvalımıza...

Kasabamıza hoş geldiniz.....