Duyuru
Sitemize Hoş Geldiniz... Değirmenayvalımız artık bir marka haline gelecek...

19 Mart 2013 Salı

Zafer’imizi doyasıya kutladık




Merkeze bağlı Değirmenayvalı İlkokulu ve Ahmet Bayram Ortaokulu’nda Çanakkale Zaferi’nin 98. yıl dönümü anıldı.


98. yıl dönümde iki okul da öğrencilerine Çanakkale Zaferi’ni aktardı. Ahmet Bayram Ortaokulunda düzenlenen programda, şiirler okundu ve öğrenciler tarafından tiyatro oyunu sergilendi.
18 Mart Çanakkale Zaferi ile ilgili günün anlam ve önemini belirten konuşmayı ise Sosyal Bilgiler Öğretmeni Mustafa Işık yaptı. Okul Müdür Vekili Hasan Batki de programdan sonra yaptığı açıklamada, en çok ilgiyi kolsuz bir gaziyi canlandıran öğrencisinin çektiğini dile getirdi.
 
ÇANAKKALE ZAFERİ CANLANDIRILDI


Değirmenayvalı İlkokulundaki program ise öğleden sonra yapıldı. 12 Mart İstiklal Marşı’nın  kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’un anma etkinliği ve Çanakkale şehitlerini anma etkinliğinin bir arada yapıldığı 1 saatlik programda şiirler okundu. Ayrıca günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Konuşmayı yapan 3-B sınıf öğretmeni Akile Tikit, Çanakkale Zaferi’nin kanla kazanıldığını belirtti. Program Çanakkale zaferinin canlandırıldığı tiyatral oyunla son buldu.
Okul Müdürü Nazmi Yıldırım, öğrenciler ve katılım sağlayan velilerin programda duygusal anlar yaşadığını söyledi. Yıldırım, programın organizasyonunda görev alan öğrenci ve öğretmenlere teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Yorum yaz..

Hakkımızda

Değirmenayvalı Bilgi-işlem ekibi sitemizin güncellenmesini üstlenmiştir..

Değirmenayvalımıza...

Kasabamıza hoş geldiniz.....