Duyuru
Sitemize Hoş Geldiniz... Değirmenayvalımız artık bir marka haline gelecek...

19 Nisan 2013 Cuma

D.Ayvalıspor’umuzun hedefi, Süper olmak



Değirmenayvalısporumuz Kulüp Başkanı Akif Çivi, bu seneki hedeflerinin Süper Amatör Küme olduğunu kaydetti.

Çivi, sitemize yaptığı açıklamada, “Bu yıl iyi transferlerle önemli bir başarıya imza atacağımıza inanıyoruz. İşi şimdiden sıkı tutuyoruz. Hocamız ve biz takım olarak şampiyonluğa hedeflendik. İyi bir kadroyla lige fırtına gibi başlayacağız. Bunun için kenetlenme ve beraberliği sağladık. İnşallah önümüzdeki sezonda ligin en üstünde yer alacağız” dedi.











Şampiyonluğu Kapacağız
Belediyeden önemli destekler aldıklarını kaydeden Çivi, şunları söyledi: “Belediye Başkanımızdan önemli anlamda destekler alıyoruz. Her türlü ihtiyacımıza cevap veriliyor. Bu birlik ve beraberlik ortamında şampiyon olmamıza hiçbir engel yok. Rakiplerimizi bir bir saf dışı bırakarak bu yıl şampiyonluğu kapacağız. 2011-2012 sezonunda yaşadığımız şampiyonluğu tekrar edeceğiz. Tarik tekerrür edecek ve Değirmenayvalısporumuz eski günlerinde olduğu gibi şahlanacak.”

Var Gücümüzle Savaşacağız
“Tarihimizde şampiyonlarla yarışıyorduk” diyen Çivi, “Dinar Belediyespor, Yakasenek spor ve Şuhut takımlarıyla tarihimizde birçok kez karşılaştık. Hocalarımız ve takımı sırtlayan gençlerimiz bize desteklerini esirgemedikçe biz yolumuza devam edeceğiz. Yakında bir sahamız da yapılacak. Önemli başarılara bu sahada çalışarak ulaşacağız. Geçmişte TÜFAD Başkanı Mustafa Keser, Cami imamı hocamız Şükrü Kahraman ve şu anda Fatih İlkokulu Müdürü Sadettin Sarıgül gibi isimler takımımızı çalıştırdı ve aynı zamanda takımımızda oynadı. Böyle köklü bir kulübümüz var. Biz genç yeteneklerimize öncelik tanıyarak önemli başarılar yakalayacağız. Şimdi takımımızı çalıştıran hocamız Rıza Şimşek de önemli kulüpleri çalıştırmış bir abimiz. Kulüp Başkanı, hocası, kaptanı ve takımıyla tam anlamıyla kenetlenmiş bir takım olarak güçlüyüz ve gücümüzü sonuna kadar devam ettireceğiz. Bu takım ne şampiyonluklar kaçırdı. Ancak şimdi gücümüzü tekrar toplandık. Var gücümüzle savaşacağız” ifadelerinde bulundu.

Takım Kaptanımız Halil Çelik de genç dinamiklerin arkasında durduklarını ifade ederek kasabada önemli bir potansiyelin var olduğunu kaydetti.

Yorum yaz..

Hakkımızda

Değirmenayvalı Bilgi-işlem ekibi sitemizin güncellenmesini üstlenmiştir..

Değirmenayvalımıza...

Kasabamıza hoş geldiniz.....