Duyuru
Sitemize Hoş Geldiniz... Değirmenayvalımız artık bir marka haline gelecek...

14 Nisan 2013 Pazar

Devlet göletimize muazzam yatırım yapıyor



Orman Ve Su İşleri Bakanlığı’nın ihalesini yaptığı Merkez Değirmenayvalı Kasaba’mızın 2. göletinin çalışmaları başladı.

Gölet çalışmalarının hızla devam ettiğini bildiren işçiler, sabah 7’den akşam 7’ye kadar çalıştıklarını kaydettiler. İşlerinin yoğun olduğunu ifade eden işçiler, göletin en kısa sürede bitmesinin beklendiğini ancak geniş bir gölet yapılacağı için zaman alacağını söylediler.
Kasabadaki vatandaşlar da bir taraftan gölet yapım çalışmaları sürerken bahçelerindeki odunları topladıklarını belirterek, odunları kış için eve götürdüklerini dile getirdiler.

Değirmen taşınacak
Göletin yapılacağı alanda bulunan ve kasabaya adını veren su değirmeni de başka bir yere taşınacak. 2. dönem Belediye Başkanımız Mehmet Açıkgöz’e ait olan su değirmenin önümüzdeki günlerde taşınması bekleniyor. Eski Belediye Başkanı Açıkgöz konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Değirmen Kuzdeğirmen dediğimiz alana taşınacak. Taşıma işlemini Şehitler Camiimizin üyeleri üstlenecek. Önce camiye taşınacak olan su değirmenimiz kasabamıza hizmet vermeye devam edecek. Böylece eski günlerimize ger döneceğiz. Muazzam bir şekilde dizayn edilecek olan değirmenimiz tam tekmil halkımızın karşısına çıkacak” dedi. 

Fotoğraflarla baş başasınız.....








Yorum yaz..

Hakkımızda

Değirmenayvalı Bilgi-işlem ekibi sitemizin güncellenmesini üstlenmiştir..

Değirmenayvalımıza...

Kasabamıza hoş geldiniz.....