Duyuru
Sitemize Hoş Geldiniz... Değirmenayvalımız artık bir marka haline gelecek...

31 Aralık 2013 Salı

Özpınar projelerinin kalan kısmını açıkladı....


CHP Belediye Başkan Adayı Ummuhan Özpınar, belediye başkanı seçilirse en önemli icraatını maaşının büyük kısmını almayarak gerçekleştireceğini söyledi..

Özpınar:
-Maaşımın bin TL'sini 4 camiye eşit olarak paylaştıracağız. Ve maaşımızın bir bölümüyle de belediyede fon oluşturarak ihtiyacı olan vatandaşlarımızın ihtiyacımı gidermesi sağlanacak. Evlenen ailelere yardım, askere gideceklere yardım şeklindeki giderler fondan karşılanacak.. Diğer ihtiyacı olan vatandaşlarımız da fondan yararlanabilecek..
Ayrıca eli cebinde belediye yönetilmeyeceğinin altını çizen Özpınar, kasabanın İMC usulüyle yönetileceğini bildirdi. Özpınar, "Biz hizmete talibiz, bütün vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz. kasabada yapılmasını istediği ancak yapılmayan hizmetler için de tepki oylarınızı bekliyoruz.. Öneri ve istekleri de önemsiyoruz" dedi.

Özpınar'ın kalan projeleri: 
-Su faturaları yarıya indirilecek. Yeni evli çiftlerden 6 ay su parası alınmayacak..
-Hastaların hastaneye gitmesi için nöbetçi bir araç olacak.. ve belediye de nöbetçi bir arkadaşımız görev alacak.
-Makam aracı saat 17.00'den sonra belediyede kalacak. kasaba halkımızın kullanımına sunulacak.
-Bel-koop kurularak kooperatif ekmek üretimi yapacak.. Bu sayede iş istihdamı oluşturulup vatandaşların istihdam edilmesi sağlanacak..

Not: Özpınar, projelerine ek olarak birkaç projenin olduğunu bildirdi. ve ilerleyen günlerde bu projeleri de açıklayacağını ifade etti.

Yorum yaz..

Hakkımızda

Değirmenayvalı Bilgi-işlem ekibi sitemizin güncellenmesini üstlenmiştir..

Değirmenayvalımıza...

Kasabamıza hoş geldiniz.....